У товариському матчі на НТБ «ДИНАМО» Київ підопічні Віталія Первака та Сергія Сизихіна провели практично два різних тайми.

Це дозволило тренерам переглянути, як гравців основного складу, так і можливих потенційних новачків команд.

Проте на відміну від Лівого Берега у Чайці на другу половину зустрічі вийшли виключно гравці, які перебувають на перегляді у команді та футболісти клубної академії на чолі із асистентом тренера Ігорем Луценком та екс-тренером воротарів Олексієм Майбородою, оскільки команда грала не на рахунок. І якщо у першому таймі команди конкурували на рівних, створюючи небезпечні моменти одна одній, то вже з початком другої 45-ти хвилинки гра кардинально змінилася не в нашу користь, протриматись резервістам вдалось недовго.

Вже на 53-й хвилині рахунок було відкрито.
Лівий Берег, відчувши повну перевагу над суперником, продовжив свій пресинг на ворота Чайки, внаслідок чого, ще три сухі мʼячі опинились у воротах Майбороди.

Було помітно, що гравці на перегляді та молоді гравці клубної академії зламались психологічно і не витримавши конкуренції суттєво послабили гру команди у другому таймі, гра йшла у одні ворота, що в підсумку призвело до поразки 0:4.

СК «Чайка» дякує своїм вболівальникам за підтримку і продовжує підготовку до регулярного чемпіонату та дякує ЗСУ за можливість професійно займатися своєю справою!

Наступний контрольний матч наш клуб проведе проти ФК «Металіст 1925» Харків.