Напередодні старту у чемпіонаті серед команд Другої ліги ПФЛ України, сезону 2023/2024 року, клубна прес-служба поспілкувалась із головним тренером команди Сергієм Валерійовичем Сизихіним.

Отже, Сергіє Валерійовичу, як була організована підготовка до нового сезону і чи вдалося максимально ефективно реалізувати все заплановане?

🔹Команда виконала великий обсяг роботи і я вважаю, що нам вдалося реалізувати все заплановане у тренувальному процесі підготовчого періоду. Дякуємо нашому президенту Нігруці Олександру Петровичу за створені для цього  умови. 

До старту чемпіонату  залишається зовсім мало часу, з огляду на це, хотілось би поцікавитись наскільки Чайка зберегла свій «бронзовий» склад.  

🔹Нам вдалося зберегти кістяк команди, гравці перепідписали контракти. Звичайно ж ротація у міжсезоння неминуча, а отже деякі позиції вимагали посилення. Ми підняли для себе планку і нам потрібна здорова конкуренція на кожній позиції. Вважаю, що на 95% команда вже укомплектована.

Минулорічних лідерів команди Олексія Литовченко та  Дмитра Пуди запросили команди Першої ліги,   Денис Ндукве, який майже постійно виходив у складі команди, перейшов до Звягеля. Наскільки це суттєва втрата для Чайки?

🔹Я б не став виділяти лише Олексія, Діму та Дениса та говорити, що лише вони втрата для нас. Кожен гравець який залишив команду із тих або інших причин, був частинкою нашої футбольної сім’ї і кожен зробив свій особливий вклад у історичному досягненні. Ми раді тому, що хтось пішов на підвищення, а це значить, що ми все робили правильно.  У кожного із гравців є свої сильні якості і величезний потенціал! Для СК «Чайка» ми спільно створили історію – завоювали бронзові нагороди і тепер бажаємо їм лише успіхів та перемог у нових командах. 

Чайка підписала нових гравців, хотілось би  поцікавитись що це за футболісти?

🔹Найближчим часом ми офіційно представимо наших нових гравців. Скажу так, ми укомплектувалися якісними і амбітними гравцями! 

Ви зіграли шість товариських матчів, серед спаринг-партнерів дві команди із УПЛ (Оболонь, Металіст 1925), дві із Першої Ліги ПФЛ (Діназ, Лівий Берег), та ще дві юнацькі . Із якою з команд якість гри сподобалась найкраще?

🔹Ми провели дуже інформативні спаринги, які дозволили нам переглянути потенційних новачків, отримати навантаження і планомірно знайомити наших нових гравців із нашими принципами і вимогами! Звичайно ж, результат не стояв на першому місці і кожен із гравців дозовано отримував ігровий час. Особисто я задоволений відношенням і професіоналізмом команди у даних контрольних матчах! Ми були дисципліновані і сконцентровані на іграх,  нам вдалося перенести тренувальний процес на футбольне поле! Завжди цікаво грати із командами вищими за рангом, а особливо із представниками УПЛ.

Ну, а ми у свою чергу із нетерпінням будемо чекати нового чемпіонату, вірити у власні сили, підтримувати ЗСУ та вірити у Перемогу.