СК «Чайка» завершив свої виступи в Кубку України!

Ще напередодні матчу наставник борщагівців Сергій Сизихін відмітив, що участь команди у Кубку України не є пріоритетною і основний склад гравців участі у ньому не братиме.

З огляду на це, проти Звягеля тренерський штаб вирішив перевірити своїх резервних футболістів та щойно заявлених молодих гравців клубу, яких вивів на поле граючий асистент головного тренера Ігор Луценко!

Ще в першому таймі внаслідок необовʼязкової помилки нашої команди рахунок було відкрито і Звягель повів у рахунку, даний гол підсумував першу половину матчу.

Варто відмітити, що для більшої половини стартового складу гравців Чайки, даний матч став дебютним у професійному футболі і віддаючи належне вони непогано справились із поставленим завданням, щоправда лише першого тайму.

На екваторі другої 45-ти хвилинки господарі подвоїли результат, а за декілька хвилин і третій мʼяч залетів у ворота нашої команди. Вже у додатковий час Звягель довів рахунок до розгромного, забивши один за одним два голи та встановив остаточний, історичний для себе рахунок 5:0 на табло стадіону Авангард.

Для дебютантів Чайки перший матч виявився невдалим, хоча і запамʼятається на все життя.

Вітаємо ПФК «Звягель» та бажаємо їм успішних та ще більш яскравих виступів, саме у Кубку України!

СК «Чайка» завершує свою участь у національному кубку і сконцентровується на чемпіонаті Другої ліги ПФЛ України.
Перший матч відбудеться на виїзді проти ФК «Кремінь-2».