На виїзді перемагаємо ФК «Кремінь-2».

СК «Чайка» стартував з перемоги у матчі першого туру сезону 2023/2024 рр. серед команд Другої ліги ПФЛ України. На виїзді жовто-сині із рахунком 3:0 здолали ФК «Кремінь-2» м. Кременчуг.

Незважаючи на погодні умови (у деяких місцях показники термометра зашкалювали за 40+) підопічні Сергія Сизихіна ще у першому таймі забезпечили собі комфортний результат із гандикапом у два мʼячі. Спочатку Антоній Емере розмочив рахунок, розібравшись у карному майданчику господарів поля та пробивши точно у правий від воротаря кут, а наприкінці першої 45-ти хвилинки Олександр Гуськов подвоїв результат, реалізувавши 11-ти метровий за фол проти Богдана Семенця.

Варто відмітити, що по грі Кремінь-2 також мав декілька небезпечних моментів, здебільшого після виходів у контр-атаку, але Володимир Коломієць у рамці воріт діяв надійно та відвертав небезпеку. У свою чергу наша команда контролювала ситуацію граючи по результату, мала можливість значно збільшити цифри на табло, але по перерві забила лише раз – внаслідок швидкої контр-атаки Богдан Семенець віддав розрізну передачу на Владислава Кулакевича, після чого останній результативно оформив вихід віч-на-віч – 3:0.

СК «Чайка» у гостьовому матчі перемагає ФК «Кремінь-2» та дякує супернику за гру!

Дякуємо нашим палким вболівальникам, усім хто надихає та підтримує команду, а особливі слова вдячності нашим ЗСУ!

У другогому турі на нашу команду очікує виїзний матч із ФК «Карпати-2». Слідкуйте за новинами на сайті та у соціальних мережах клубу!

Разом до Перемоги!!!