Поступаємось у домашньому матчі!

СК «Чайка» програв свій перший домашній матч тарасівській Юксі. Відкрити рахунок на 8-й хвилині вдалося нашим гостям, але вже на 16-й хвилині паритет на табло було відновлено – відмітився Дмитро Шакун.

На 23-й хвилині матчу гостям вдалося покращили свій результат та вийти вперед – після удару із-за меж карного майданчика Коломієць відбив мʼяч прямо перед собою, але на добиванні на жаль був першим гравець Юкси Євдокимов, який і спрямував сферу у ворота. Підсумовуючи першу половину зустрічі, зазначимо низьку активність наших гравців, оскільки дехто був не схожий сам на себе. Гадаємо тренерський штаб зверне на це особливу увагу під час розбору гри.

По перерві на 47 хвилині наша команда залишилась грати у меншості, другу жовту, конвертовану у червону, отримав автор голу Шакун. Тренерському штабу замість того, щоб вирівнювати наявний результат прийшлось перебудовувати гру команди.
Щоправда саме другий тайм варто занести у актив підопічним Сергія Сизихіна, оскільки саме у меншості команда заграла краще і була близькою до взяття воріт суперника.
У гру вступили вінгери Євстратенко та Клименко, які суттєво додали обертів у атаці команди.

Команда із Тарасівки забила третій мʼяч на 71-й хвилині і фактично розвіяла наші шанси на порятунок. На жаль не поміченим пройшов і момент із влучанням в руку у власному карному майданчику гравця Юкси. Умисел чи необережність? Факт відмічаємо, але це вже немає ніякого значення.

Приймаємо поразку, будемо розбирати гру та робити із цього належні та обʼєктивні висновки.

Дякуємо супернику за чесну гру, бажаємо їм успіху у наступних матчах! 

У четвертому турі СК «Чайка» зіграє виїзний матч проти ФК «Реал-Фарма» Одеса. Про дату та час матчу буде повідомлено на сайті та у соціальних мережах клубу!
Слідкуйте за новинами!

Дякуємо нашим вболівальникам!
Без поразок не буває перемог!
Ви найкращі! 
Слава Україні! 
Слава ЗСУ! 
Разом до Перемоги!