Завдаємо поразки Металургу-2.

Невиразна гра у останньому турі у Одесі, змусила підопічних Сергія Сизихіна із перших хвилин задіяти тотальний пресинг до суперника. Не можна сказати, що Металург-2 повністю передав ініціативу Чайці, але все ж таки перевага останніх була очевидною. З огляду на це борщагівці вже на 7-й хвилині заробили 11-ти метровий. Семенець поборовся до останнього і мав усі шанси на удар, але був заблокований захисниками суперника, більше того здається його зупинили із порушенням правил. Мʼяч підхватив Клименко і вриваючись у карний майданчик був чисто «зрізаний» захисниками запоріжців. 

Стандарт впевнено реалізував Гуськов, запустивши сферу у «девʼятку» – 1:0.

Приблизно на екваторі першого тайму, гра дещо вирівнялась, металурги час від часу запускали свої «козирні» забігання, розганяючи флангові атаки та застосовуючи швидкість. Запамʼятався також небезпечний стандарт, коли мʼяч пролетів поруч зі стійкою так нікого і не зачепивши. Під завісу першого тайму СК «Чайка» подвоїв свою перевагу – цього разу знову «ухнув» Вечурко, замкнувши передачу з кутового. Гол у роздягальню і на перерву господарі пішли із більш переконливим результатом.

По перерві Металург-2, спробував скоротити відставання, було помітно, що молода команда не хотіла зазнавати першої поразки сезону.
Із цього приводу у господарів були зовсім інші думки і тримаючи гру під контролем, вони довели матч до свого логічного завершення. Більше того тверду крапку на останніх секундах поставив саме капітан господарів Музиченко.

СК «Чайка» завдає першої поразки ФК «Металург-2» у домашньому матчі і за результатами туру розташовується на 4-му місці турнірної таблиці серед команд Другої лігі ПФЛ Украіни.

Вітаємо команду із перемогою, дякуємо нашим вболівальникам за підтримку та організацію матчу!
МИ ЦЕ ВІДЧУВАЛИ!!!

Дякуємо Збройним Силам України за мирне небо під час матчу та можливість професійно займатись улюбленою справою!!!
Все буде УКРАЇНА!!!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!