На виїзді перемагаємо Звягель!

СК «Чайка» провів черговий матч шостого туру ПФЛ України серед команд Другої ліги.

Гра несла особливий характер, оскільки команди знаходились у верхівці турнірної таблиці. З огляду на це можна стверджувати, що дане протистояння було за «шість очок».

Обидва колективи у відмінному настрої підходили до очної зустрічі: у попередньому турі гості здобули важливу перемогу над ФК «Металург-2» (3:0), а господарі переконливо взяли гору над ФК «Кремінь-2» (7:0).

З початком матчу принциповість поєдинку лише підтвердилась. Безкомпромісна боротьба точилась на кожному клаптику футбольного поля, команди грали у відкритий комбінаційний футбол, виконуючи настанови та підказки з-боку своїх тренерів.

Варто відмітити, що вже на 3-й хвилині зустрічі перед тренерським штабом нашої команди постало складне завдання, внаслідок серйозного ушкодження вінгера команди Кулакевича. Сергію Сизихіну прийшлось вносити корективи, проводити незаплановану заміну – з огляду на це у гру вступив Євстратенко.

Розвʼязка матчу наступила на 70-й хвилині, коли гравець Звягеля сфолив проти Семенця у власному карному майданчику. Гуськов за традицією підійшов до позначки, але… кіпера Звягеля Яшкова переграти не зміг, останній угадав політ і вже після добивання переправив мʼяч на кутовий. Все той же Гуськов зголосився і на кутовий – сфера перелетіла гравців суперника і вдало знайшла голову Музиченка, який опинився у центрі воротарського майданчика. 72-га хвилина – СК «Чайка» забиває і досягає свого.

Упродовж заключних 24-х хвилин, гравці Звягеля спрямували усі свої сили задля того аби вплинути на цифри на табло домашнього стадіону, але зафіксований рахунок матчу залишився незмінним.

СК «Чайка» у надважливому поєдинку, завдає першої поразки ПФК «Звягель».

Вітаємо команду із Перемогою!
Дякуємо нашим вболівальникам!
Дякуємо ЗСУ!

Готуємось до наступного матчу проти ФК «Дружба» Мирівка!