Експерти дали свій прогноз на матч СК “Чайки” проти “Оскара”

Напередодні матчу 5-го туру Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд, представники прес-служби СК «Чайка» поспілкувалися з експертами та мешканцями с. Петропавлівська Борщагівка, поцікавившись їх думкою і прогнозами щодо найближчого матчу проти ФК «Оскар»:

Антон Світличний, організатор Київської футбольної Суперліги

– На старті чемпіонату складно виділяти фаворитів чи аутсайдерів. Можу зазначити однозначно, ні «Чайка», ні «Оскар» не будуть вести боротьбу за виживання, однак, хто з цих команд поведе боротьбу за більш високі місця у турнірній таблиці, гадаю, покаже очний матч. Не дивлячись на те, що петропавловці потерпіли дві поразки у трьох поєдинках, вважаю саме цю команду фаворитом матчу проти «Оскара». Знаю, що в господарів в цьому сезоні є певні амбіції, які вже треба починати втілювати на футбольному полі. Впевнений лиш в одному, глядачі, які зберуться на стадіоні «Козак-Арена», не пожалкують, що присвятили грі мільйонів дві години свого часу!

Олесь Валерко, редактор сайту Київщина футбольна 

– Знаю, що «Оскар» минулого року став найсильнішим серед аматорів на Івано-Франківщині. Отже, опонент серйозний. Але справжніх можливостей нової для себе команди не знаю, тому й обмежусь побажанням успіху для «Чайки». Що стосується виступу нашого чемпіона в аматорському чемпіонаті національного масштабу, то для молодої «Чайки» цей сезон має стати перехідним. Команда з Петропавлівської Борщагівки конче потребує досвіду змагань такого рангу, а з досвідом прийдуть і великі перемоги. Саме відсутністю досвіду змагань на найвищій аматорській арені України я й пояснюю прикрі поразки в Соснівці та Чорткові, де, за свідченням очевидців, наша команда була принаймні не гіршою, але суперник — однозначно виявився наполегливішим у обох випадках.

Віктор Самойленко, місцевий мешканець, водій

– Був на останньому домашньому матчі «Чайки» проти якоїсь команди із західної України ( «Нива», Теребовля – прим. ред.) Так ось, наші там дуже гідно виглядали! Хороший контроль м’яча, хороші швидкості, чесно кажучи не стежу за чемпіонатом постійно, але на домашні ігри навідуюся завжди! Оскільки я сам з Петропавлівки – віддам повну перевагу рідній команді – нехай буде 3-0 в нашу користь!

Олег Сухоручко, мешканець Львівського кварталу, вболівальник

– Вболіватиму, звичайно, за «Чайку». Команда зараз підібралася досить молода. Досвідчений тренер. Дуже відповідальне керівництво. Мені подобається що зараз відбувається у системі клубу. Дуже хотілося б побачити у майбутньому «Чайку» у професійній футбольній лізі, це був би вже інший рівень. І я впевнений, що це все попереду. Стосовно матчу у суботу. Переможе «Чайка» 1-0.