СК “Чайка” прийняв участь у дитячому турнірі з футболу

14 вересня на Козак–Арені за ініціативи президента футбольного клубу «Чайка», першого заступника президента федерації футболу Київської області та обласного  депутата Олександра Нігруци відбувся футбольний турнір приурочений святкуванню Дня села. У  турнірі взяли участь футбольні команди сусідніх сіл: Гатного, Хотова, Юрівки та власне господарі поля – команда Петропавлівської Борщагівки –  «Чайка».

Вперше приймаючи участь в турнірі, гравці нашої команди досить добре проявили себе. Адже в першій грі вивели результат на свою користь, вигравши 1:0 в ФК «Юрівка», наступна гра закінчилася з результатом 1:1, і в третій грі, в напруженій боротьбі, господарі поля поступилися перемогою ФК «Гатне» з результатом 0:1.  Варто зазначити, що обидва голи у ворота суперників забив нападаючий Нікіта Шпаченко.

У рамках турніру кожна команда зіграла три гри по 30 хвилин з суперниками. За загальним результатом було визначено переможців турніру.  Кубок турніру  отримала команда села Гатного. Також був нагороджений і кращий гравець турніру. Ним став гравець футбольної команди «Гатне» – Данил Кунцевич. Статуетка з надписом: «Кращий воротар» дісталася гравцю футбольного клубу «Хотів»  Олександру Вітнику.

По завершенню, учасників турніру привітав обласний депутат та президент СК «Чайка» Олександр Нігруца. В своїй промові він подякував учасникам за те, що взяли участь в турнірі та показали пристойну гру та досить непоганий рівень.

– Сьогоднішній турнір, – підкреслив депутат, – може стати першим турніром на початку вашого зіркового майбутнього. Я впевнений, що між вами є ті футболісти, котрі в майбутньому стануть кращими гравцями світу, і тим самим прославлять не лише своє село, а й нашу країну. Тому бажаю вам успіху, наполегливості та віри в себе.

Учасники турніру прийняли рішення зробити його традиційним. На згадку про турнір кожен гравець отримав пам’ятну медаль та подарунок від президента СК «Чайка».  А самі футболісти команди «Чайка» отримали ще й у подарунок новеньку форму. Варто зазначити, що нині у футбольній школі «Чайка» тренується більше ста дітей трьох вікових категорій. Олександром Нігруцою було закуплено більше 60 комплектів спортивної форми для усіх трьох команд.

Турнір вдався на славу і залишив гравцям багато приємних вражень та емоцій.

Прес-служба СК «Чайка»