Віктор Курята: перемога над сильним суперником додала впевненості молодим хлопцям

Перед від’їздом команди до Тернополя вдалося поспілкуватися с граючим тренером команди СК “Чайка”, Віктором Курятою та дізнатися про те, як команда готується до важливої зустрічи та у якому настрої зараз перебувають наші хлопці.

Віктор, вітаємо! Який настрій зараз в команді після останнього матчу?

Настрій у команди в цілому гарний, перемога над сильним суперником додала трохи більше впевненості молодим хлопцям.

Як проходить підготовка до виїзного поєдинку?

Підготовка йде в такому ж режимі як і раніше, тренуємося з вівторка, акцентуємо увагу на тих помилках, які робили в минулих іграх, а саме, працюємо над реалізацією моментів.

Чи всі в складі готові до гри на 100%, немає кадрових втрат?

У лазареті поки залишаються Костюк, після операції на коліні, він через 2-3 тижні приступає до тренувань, Січкарук на наступному тижні вже тренуватиметься у загальній групі після травми коліна. Сподіваємось, що встигнемо заявити на цю гру захисника Чорномаза, який розірвав контракт з «Кристалом» з Херсону. Також молодий воротар, який підхопив вірус, на виїзд, швидше за все, не поїде. Жмакін, який також підхопив вірус – під питанням, всі інші готуються до виїзду.

Коли виїжджаєте, як і де будете проживати?

Вирушаємо в п’ятницю вранці, ввечері тренування, вечеря і відпочинок.

Що очікуєш від матчу в Тернополі, ти, напевно, знайомий з багатьма хлопцями звідти не з чуток?

Очікуємо важкої гри, команда тільки в минулому сезоні була в першій лізі України. Сподіваюся, що третій виїзд стане для нас успішним, команда буде грати тільки на перемогу.

Прес-служба СК “Чайка”