“Чайка” громить “Єдність” на Меморіалі Макарова

Сьогодні “Чайка” розпочала свою ходу за медалями престижного всеукраїнського турніру з футболу під назвою Меморіал Олега Макарова.

Мабуть, зміна головного тренера в Плисках далася взнаки, можливо щось інше, але, було видно неозброєним оком, що в “Єдності” наразі відбуваються якісь внутрішні перетрубації та команда продовжує шукати свою гру після довгої зимової паузи. Можливо, ніхто і не очікував, що перемога у першій ж грі дістанеться “Чайці” настільки легко й невимушено, але, по при все, факт залишиться фактом.

Віктор Яїчник не став відразу ж кидати у бій нових бійців, та обмежився вже добре відомими нам виконавцями, залишивши на лаві запасних більше 8 футболістів, включаючи і новачків, які наразі знаходяться у команді. Перевірені хлопці віддячили тренеру фактично відразу ж, забивши у першому таймі 2 м’ячі.

Спочатку Богдан Січкарук вийшовши сам на сам, елегантно перекинув голкіпера у стилі Денніса Бергкампа, тим самим відкривши рахунок у матчі. Далі, після яскравої атаки та облави на ворота суперника, на добиванні першим опинився Олег Яременко, забивши другий м’яч.

За таким рахунком пішли відпочивати. Тайм другий вже почали з експериментів, які, варто відзначити, виявилися доволі вдалими та плідними. Три забитих м’яча і тотальний контроль. “Чайка” повністю вела гру, не даючи плисківцям спокійно контролювати м’яча ні на своїй ні на чужій половині поля. Непогано себе проявили й новачки, виходячі на заміну.

Як підсумок довгоочікувана перемога 5:0. Петропавлівська Борщагівка громить “Єдність” з Плисок на Меморіалі Макарова.

Однак, прикий епізод стався наприкінці зустрічи, коли захисник суперника грубо в’їхав Роману Барановичу у гомілкостоп завдавши невеличкої, але неприємної травми. Як повідомляють лікарі команди, Роману на відновлення знодобиться щонайменше 3-4 дні, тож Романе, скоріше одужуй.

Template

СК “Чайка” 5:0 “Єдність”

Голи: Січкарук, Яременко, Петрук, Новиков, Нагорний

Склад СК “Чайка”: 12. Мусієнко Антон 2. Юзефович Владислав 6. Курята Віктор 33. Чорномаз Анатолій 17. Дорошенко Владислав 14. Степанчук Андрій 20. Січкарук Богдан 11. Яременко Олег 19. Таран Анатолій 18. Баранович Роман 21. Бартошук Андрій 1. Осташевський Микита 28. Тищенко Максим 23. Новиков Вадим 7. Петрук Олександр 3. Скляренко Іван 9. Дорош Семен 29 Нагорний Павло

Склад ФК “Єдність”: 1. Кринкін Іван 13. Казмирчук Назар 7. Андрейчіков Дмитро 3. Морозов Роман 2. Малюк Вадим 4. Горщинський Влад 11. Поспєлов Олексій 8. Зенченко Олексій 19. Мартинов Олексій 10. Олексієнко Ігор 11. Чаус Максим 9. Кравець Влад 18. Кучеренко Микола 6. Грно Олександр 15. Пучков Ілля 16. Посталать’єв Максим 20. Доценко Віталій 21. Драч Віталій 22. Іваненко Михайло 23. Рембезо Олександр

Хотілося б подякувати хлопцям за самовіддачу та за дуже пристойний футбол, який вони продемонстрували у цей морозний січневий день. Але розслаблятися ні в якому разі не треба, тому що попереду на команду чекають грізні суперники, серед яких і голодний до перемог МФК “Житомир”, і наддосвідчені “Музичі”, де зібрані колишні професійні гравці Вищої та Першої професійної ліги України.

Тому набираємося сил і вперед до нових перемог!

Прес-служба СК “Чайка”