Сьогоді рідна “Чайка” вступає у гру на Меморіалі Макарова!

Суперником нашої команди стане Єдність! Це доволі непоганий, злагоджений колектив, з яким нам доведеться грати дуже не просто. Не даремно команда з Плисок входить до 5-рки кращих у своїй групі у Чемпіонаті України серед аматорів.

Трохи про суперника:

“Єдність” засновано у 2001 році, і в першому ж сезоні команда виграла чемпіонат Борзнянського району.

У наступному році колектив виграв аматорський кубок України 2003 року, 2004 року посів 3-тє місце в чемпіонаті України серед аматорів, а 2005 року став чемпіоном Чернігівської області.

У тому ж році клуб отримав професіональний статус, заявившись до другої ліги чемпіонату України. Найвище досягнення в чемпіонаті “Єдність” здобула вже сезону 2006/07, посівши 3-е місце в групі “А”, проте після цього сезону команда скотилася в середину таблиці й більше не боролася за підвищення в класі.

У Кубку України найвищим досягненням стала 1/8 фіналу сезону 2009/10. Суперником команди другої ліги на цьому етапі став володар Кубка УЄФА – донецький “Шахтар”. Матч закінчився з рахунком 1:3 на користь донеччан і зібрав рекордну для Плисок аудиторію – 6000 глядачів.

У першій частині сезону 2012/13 клуб виступав у другій лізі ПФЛ України, але у зв’язку з фінансовими проблемами знявся зі змагань. З 2013 року приймає участь у вищій лізі Чернігівської області.

Що ж, на полі подивимось хто чого вартий!

А поки що, до вашої уваги результати вчорашніх матчів та турнірне становище команд.

3

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

Більш детальні таблиці та росклад матчів у розділі Меморіала Макарова на http://amsport.com.ua/makarova

Прес-служба СК “Чайка”