“Чайка” провела два товариських матчі

У рамках підготовки до Аматорського чемпіонату України та Кубку України серед аматорів, “Чайка” з Петропавлівської Борщагівки провела декілька спаринг-матчів з доволі міцними суперниками.

Контрольна зустріч з “Оболонь-Бровар” 8 березня, як ми вже писали на нашому сайті, закінчилася внічию — 1:1. Спаринг-матч з київським “Динамо” U-19 завершився “сухо”, з рахунком 0:0. Наші хлопці володіли помітною перевагою, але втілити її у голи, нажаль, не вдалося.

За «Динамо» U-19 зіграли: Кучерук (Петрусь, 46), Кошелев, Попов, Миколенко, Дубінчак, Калюжниый, Куліш (Алексеєв, 46), Наумець (Петрусенко, 46), Смирний, Вантух, Козиренко.

Вчора, учасник Аматорської ліги України CК “Чайка” випробувала на міцність аматорів з Переяслава-Хмельницького. Зустріч відбулася на стадіоні «Козак Арена» в Петропавлівській Борщагівці і завершилася перемогою нашої команди з рахунком 4:0.

Нагадаємо, до цього «Переяславщина», підготовлена Мехманом Долою та Олександром Якубою, поступилася в товариському матчі «Патріоту» з Баришівського району — 1:2.

Новачок елітного дивізіону чемпіонату Київської області продовжує підготовку до прем’єрного сезону.

Цікавий факт: Кілька років тому “Чайка” вже грала з “Динамо-2”, тоді матч також завершився бойовою нічиєю. Багато футболістів з того складу киян зараз грають у Прем’єр лізі України.

«Динамо-2» – «Чайка» – 1:1 (1:0)

«Динамо-2»: Волинець (Бущан, 46), Черноморець (Братков, 46), Джгереная (Азацький, 62), Рижук, Трубочкін (к), Болденков, Полярус, Панфілов (Хобленко, 62), Савченко, Яремчук, Маік (Спічка,75).

Голы: Савченко (45) – Ола (55).

Прес-служба СК “Чайка”