В КОФФ затвердили Регламент і календар обласного чемпіонату

Учасники авторитетного зібрання обговорили та затвердили Регламент і календар обласного чемпіонату, а також розглянули інші важливі питання футбольного сьогодення. Зокрема, делегатами XIX Конгресу Федерації футболу України від КОФФ обрано Максима Мельничука, Ярослава Москаленка та Вадима Івченка. А делегатом позачергової Конференції Асоціації ветеранів футболу України — Володимира Мунтяна.

Члени Виконавчого комітету також створили Робочу групу з підготовки до проведення IX Конференції Київської обласної федерації футболу, яка відбудеться 16 травня цього року.

Також, на засіданні Виконавчого комітету Київської обласної федерації футболу схвалено спеціальні додатки до Регламенту регулярного чемпіонату.

Додаток № 1 до Регламенту чемпіонату Київської області

1. Зобов’язати вищолігові колективи здійснювати відеозйомку кожного домашнього матчу.

2. Кожний клуб-учасник обласного чемпіонату зобов’язаний в триденний термін надати відеозапис домашнього матчу на вимогу КОФФ.

3. У разі порушення норм, що зазначені в п.п. 1 і 2 Додатку № 1 до Регламенту чемпіонату Київської області, накласти на клуб-порушник штрафні санкції в розмірі 1500 грн.

Додаток № 2 до Регламенту чемпіонату Київської області

1. Визначити розмір оплати лектору за проведення передсезонного семінару з Правил гри в сумі 300 грн плюс оплата проїзду.

2. Визначити розмір оплати арбітражу в контрольних матчах у сумі 1000 грн на бригаду з трьох чоловік плюс оплата проїзду.

(Ст. 44 п.2 «Усі додатки до Регламенту є його невід’ємною частиною»).

Затверджено рішенням Виконавчого комітету КОФФ 14 березня 2017 року.

Голова Київської обласної федерації футболу                                                             М.Д.МЕЛЬНИЧУК.

КОФФ