Кубок України: “Чайка” поступається “Руху” (ВІДЕО)

Перший матч нового сезону «Чайка» розпочала матчем з дуже серйозним суперником – винниківським “Рухом” з Першої ліги.

По закінченню сезону минулого, команду покинули декілька ключових гравців (Чорномаз, Музиченко, Нагорний, Бухал) та головний тренер, але все ж кістяк колективу був збережений.

Матч з “Рухом” для “Чайки” розпочався не дуже вдало. Гості повели в рахунку вже на 9-й хвилині матчу, це відбулося у наслідок розіграшу кутового та сутолоці біля воріт нашої команди. Надалі гра вирівнялася и проходила у дуже високому темпі. Можна сказати, що на рівних.

“Чайка” ні у чому не поступалася супернику, та мала декілька дуже вагомих спроб для того щоб засмутити голкіпера гостей. Лідер команди з Петропавлівської Борщагівки Роман Баранович мав гарну нагоду забити м’яч, але пробивши красиво в літ по м’ячу не пощастило. Дуже активним був Бартощук, який не зупинявся, здавалось усі 90 хвилин. Непогано в цілому зіграла “Чайка” і в обороні – цементували Скляренко і Пономаренко, і в тактичному плані – у “Руху” майже не було стовідсоткових моментів для взяття. Але натомість, гості з Винників виглядали більш фізично підготовленими.

Брудна гра зі сторони наддосвідченого капітана Григорія Баранця, який локтем щойно вдарив Ярослава Литвина. Навіщо? Питання риторичне.  

Другий м’яч був забитий вже в компенсований арбітром ігровий час. У підсумку 0:2, але враження від ігрової постави «Чайки» залишилися насправді хороші.

Тож, чинний володар аматорського Кубку країни “Чайка” поступився професіоналам з першої національної ліги в стартовому раунді головних кубкових перегонів України.

Чайка – Рух 0:2
Голы: Билый, 8, Дуць, 90

Прес-служба СК “Чайка”

(ПОВНЕ ВІДЕО ТА ОГЛЯД МАТЧУ ОЧІКУЙТЕ У НАЙБЛИЖЧИЙ ЧАС)