ЧУ України серед аматорів: “Чайка” здобуває важливу перемогу над “Факелом”

У 5-му турі Чемпіонату України серед аматорських команд СК “Чайка” виборює дуже важливу перемогу над сильним колективом, який посідав третю сходинку у турнірній таблиці.

В першому таймі “Чайка” помітно володіла ініціативою та вела гру. М’ячі у ворота команди суперника забивали по черзі, Баранович Роман та Сергій Пономаренко. Здавалося суперник може скласти зброю ще до перерви, але до їх честі, вони билися до останнього.

У другому таймі підопічні Сергія Конюшенко дещо сбавили обертів. Гра вирівнялась і гості почали строрювати небезпечні моменти біла наших воріт. “Чайка” перестала робити акцент на атакувальних командних діях, що призвело до переходу ініціативи на сторону суперника.  У другому таймі було більше боротьби, більше браку, і треба сказати, “Факел” почав тиснути на наші ворота. 

Одна з атак “Факелу” все ж призвела до пенальті у ворота Антона Мусієнко. Воротар виграв дуєль у гравця. Віддамо належне, у цей вечір він рятував ворота від взяття неодноразово. Нажаль, “Чайка” все ж пропустила. Це сталося на останніх хвилинах матчу.

Тож, у підсумку 2-1, команда з Петропавлівської Борщагівки здобуває дуже важливу, у психологічному сенсі, перемогу.

Відео повного матчу та огляд очікуйте на нашому сайті пізніше.

“Чайка” – “Факел” 2-1

Голи: Пономаренко, Баранович – ?.

Прес-служба СК Чайка