Чайка 1:0 Черкащина-Академія

Вітаємо з довгоочікуваною перемогою СК «Чайка» та їх вболівальників!!!

Пономаренко (45+2 хв)

Цієї суботи 27 жовтня відбувся матч 15 туру чемпіонату між командами СК «Чайка» та ФК «Черкащина –Академія».

Із перших хвилин наші хлопці взяли ініціативу на себе. Та все б нічого, але в Чайці стався прикрий випадок – на 15 хв. Мохамед Доу в боротьбі за м’яч біля воріт черкащан отримав дуже тяжку травму – відкритий перелом правої руки. Прямісінько з поля швидка відвезла гравця до лікарі.

Замість нього вийшов Насімі Навід. Гра продовжилася і набирала обертів.

Вже на 23-ій хвилині матчу прострільний удар з 25 метрів Романа Помазана змусив всіх затамувати подих. Однак, воротар черкащан зміг справитися з цим ударом.

На 43 хвилині матчу у наший гостей була нагода забивати, але блискуча реакція голкіпера «Чайки» Богдана Савчука, залишила ворота сухими. Вже через 2 хвилини спрацювало футбольне правило « не забиваєш ти – забивають тобі».

І на 45 (+2) хв. воротар Євген Панченко дуже жорстко зустрів нашого форварда Богдана Січкарука – й головний рефері показав на 11 метрівку.Сергій Пономаренко,капітан СК « Чайка», виконав удар без шансів для воротаря.

Це вже другий гол в чемпіонаті для Сергія, з чим його і вітаємо. Отож, гол в роздягальню. На перерву СК «Чайка» йде з рахунком 1:0.

Другий тайм розпочався також за ініціативою господарів поля, і вже на другій хвилині вони могли забивати і закріпити рахунок, але цю можливість змарнував Насімі Навід. Після цього гості активізувалися – біля воріт «Чайки» стало спекотно.

Черкащани осіли на нашій половині поля: кутові, удари з далеку, штрафні – але наші хлопці не давали можливості забрати у них таку бажану й потрібну перемогу. Не зважаючи на те, що черкащани постійно йшли вперед, у нас було декілька хороших моментів, але через надійну гру воротаря Євгена Панченка – вони були змарновані.

Остання хвилина матчу вирішувала все. На 90 (+2) Савчук Богдан відбив м’яч на ногу супернику, який не втрачаючи моменту, одразу пробив по воротах. Саме там був Святослав Грабчак і вчасно підстрахував нашого воротаря.

Не можемо не відзначити вдалу гру нашого молодого голкіпера Богдана Савчука. Не без помилок, але зіграв надійно та впевнено. Залишив ворота сухими, 3 очки в активі команди. Команда покидає останню сходинку турнірної таблиці та піднімається на 9 місце, в активі команди 13 очків.

Молодці! У цій грі ми бачили згуртовану команду, яка переграла ФК «Черкащина-Академія» по грі і по рахунку. Можливо на результат гри вплинула і зміни в тренерському складі «Чайки». Хто не знає, на місце головного тренера прийшов Тарас Ільніцький. Незважаючи на те, що новий тренер працював з хлопцям всього 10 днів – команда дала результат.

Шановні вболівальники, нагадуємо як важлива для наших хлопців підтримка, особливо під час матчів. Як приклад, цього разу СК «Чайку» активно підтримала команда молодих футболістів «Чайки» 2006 р.н. Вони разом зі своїми батьками, після своєї гри, приїхали підтримати старших колег. Після гри наші хлопці подякували такій підтримці оплесками.