Рівненський клуб отримає технічну поразку (0:3)

За інформацією Sport Arena, рівненський клуб отримає технічну поразку (0:3) за домашній матч з «Чайкою» через проведення у ньому шести замін, замість дозволених за регламентом п’яти.

Турнірна таблиця Групи А другої ліги перед зимовою перервою може бути змінена через незвичайну ситуацію. Вся справа в матчі 16-го туру, де Верес зіграв внічию з Чайкою – 1: 1, відігравшись по ходу зустрічі.

Але тренерський штаб рівненського клубу провів заборонену регламентом шосту заміну, тому може бути покараний технічною поразкою, а Чайці в такому випадку буде присуджена технічна перемога.

Справа в тому, що Верес провів п’ять замін в період з 53 по 85 хвилину: Боровця замінив Сад, Даудова – Саламаха, Логінова – Мосіюк, Мосіюка – Барабаш, а Гребенюка – Пєцкі. Всі ці заміни були відображені і в офіційному протоколі арбітра Павла Дубровца. Однак по ходу матчу уважні любителі футболу помітили вихід форварда Олега Маїка – про це ж, звернулися в КДК ФФУ, який покарає Верес технічною поразкою.

На жаль, перевірити вихід гравця по відео-джерел не представляється можливим – транслятор домашніх матчів Вереса приховав запис матчу, хоча пряма трансляція з Млинова велася і кілька тисяч людей дивилися його он-лайн на YouTube і обласному телеканалі Рівненщини.

Однак, за нашими даними, арбітри матчу вже писали пояснювальні записки щодо цього інциденту, підтвердивши факт шостий заміни. Таким чином, у СК “Чайка” буде 16 очок, а у Вереса – не 25, а 24. Обидва збережуть свої поточні дев’яте і шосте місця.

за матеріалами: Верес будет наказан за шестую замену