Золоту Ниву (U-12) виграла “Чайка”

Міжнародний турнір з футболу(U-12).
Чайка (U-12) перемогла у Вінниці.
Дитячо-юнацький футбол

З 14 по 18 листопада у Вінниці проходив міжнародний турнір з футболу «Золота Нива» U-12. Тобто серед юнаків до 12 років. Змагання спільно організували ДЮСШ «Прем’єр-Нива», благодійний фонд Володимира Продивуса, обласна федерація футболу і меценати.

Неймовірний та яскравий турнір пройшов у Вінниці на СК “Нива” та стадіоні “Палацу Спорту”, де взяли участь 16 колективів з України та Молдови.

На старт вийшли 16 команд, розбитих на чотири групи. Були й дві команди із Кишинева (Молдова) – «Буюкани» і «Дачія». Також грали Одеса, Маріуполь, Кропивницький, Тернопіль, Київ, Кременчук. Тобто міста, клуби яких представлені у вищій лізі ДЮФЛ України.

Чемпіонство виборола «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область). В фіналі вона із мінімальною перевагою 1:0 здолала «Кремінь» (Кременчук). Вирішальний гол було забито на останніх хвилинах.
– “Ми мали мету досягти вершини на турнірі і втілили її у життя. Взагалі я розраховував, що зможу забити гол у фіналі, і це сталося” – радіє автор переможного м’яча Макар Минзюк.

Після того, як були зіграні чемпіонські матчі, розпочалася церемонія нагородження призерів та учасників. Усі футболісти та тренери отримали пам”ятні відзнаки за участь в турнірі. Пам’ятною статуеткою також було нагороджено кращого гравця “Золотої Ниви” 2018 Ткача Богдана з Чайки.

Гравці в біло-синій формі явно рахували секунди до кінця матчу для того щоб перевести гру в серію пенальті, але Чайка сжавши зуби, все ж зробила фінальний спурт та забила свій переможний гол на останніх секундах, чим поставила жирну крапку в питанні – “хто стане чемпіоном цьогорічної Золотої Ниви”.

Рейтингова таблиця “Золотої Ниви” U-12

 

Підсумки турніру

1 місце: ФК “Чайка”9 місце: ФК “Чорноморець 2”
2 місце: ФК “Кремінь”10 місце: ФК “БРВ-WIK”
3 місце: ФК “Атлет”11 місце: ФК “Прем’єр-Нива”
4 місце: ДЮСШ м. Тернопіль12 місце: ФК “Макстім”
5 місце: ФК “Чорноморець”13 місце: ФК “Дачія”
6 місце: ФК “Маріуполь-1” 14 місце: ФК “Львів 2”