21 тур. Черкащина 4:1 Чайка

Поразка, яка має зробити команду сильнішою.
Нам потрібно додати впевненості.

ГОЛИ:
Черкащина-Академія
Сторчоус Андрій 45+1
Медведь Олександр 61
Бойко Віталій 65’
Бойко Віталій 67’
ЧАЙКА
Січкарук Богдан 90+2

Дискваліфіковані: Антон Музиченко, Володимир Тименко

Арбітр :              Буяшов О.І. (м.Дніпро)
Асистент 1:         Ялов А.В. (м.Дніпро)
Асистент 2:         Чеголя В.І. (м.Кривий Ріг)
4-ий арбітр:        Цибулько Є.А. (м.Черкаси)
Cпостерігач арбітражу/делегат ФФУ: Марченко Р.Г. (м.Чернігів)

Друголігові лідери групі “А” розпочали гру у першому таймі більш активніше. На 4 хвилині після фолу Турчанова на Сторчоусі академіки заробили штрафний поблизу карного майданчику. Бойко виконував удар, проте м’яч пройшов поруч зі стійкою. Через декілька хвилин флангом захисник зелено-жовтих потряпляє до карного майданчику, робить навіс, Бойко  робить фінт головою, м’яч опиняється у руках Мусієнко.

Черкаські дороги не змогли розтрясти гравців з Борщагівки і вже на 7 хвилині пізахисник “Чайки” Вечурко вдало пасує Сухенко,  і нападник пробиває по вортах суперників, але неточно.

На 8 хвилині Тимофієнко академіків робить небезпечний навіс, але у Бойко не виходить акцентованого удару, м’яч зручно розміщується у руках голкіпера “Чайки”

На 10 хвилині знову гострий момент створює біля воріт Черкащан тандем з Борщагівки: Вечурко-Сухенко, навіс-удар головою, але шкіряний обирає траекторію, яка оминає ворота.

На 15  хвилині Турчанов виконує кутовий, простріл Сухенко виносить м’яч поза ворота.

Відразу двоє гравців намагалися пробити головою на 26 хвилині після прицільного кутового Турчанова, який зробив навіс біля воріт зелено-жовтих, але сейв виятує голкіпер суперників.

30 хвилина гри – гостро атакують жовто-блакитні, кутовий, за кутовим від Чайки, Черкащани виносять шкіряний за межі поля, щоб хоч якось розрядити ситуацію. Шевчук робить навіс і Вечурко знову робить фінт думаючою частиною тіла – і в розрахунку траєкторії –  на жаль перекладина.

На 33 хвилині прикрий випадок з Бартошуком, у боротьбі півзахисник Чайки опиняється на газоні і шкандибає до медиків за межі поля. Після огляду, незабаром повертається у гру.

Основний час першого тайму не приніс забитих голів, і тільки в компенсовані секунди 45+1′ оборона Чайки дає збій. Тимофієнко проходить лівим краєм і подає у напрямку воріт: Мусієнко відбиває м’яч, але на добиванні присутній Сторчоус – 1: 0.

Академіки розпочинають другий тайм більш рішуче, створюючи низку небезпечних випадків біля воріт Чайки.

На 50 хвилині, півзахисник Черкащан вдало розбирається з кількома захисниками Чайки, вривається до штрафного жовто-блакитних та завдаває гострого удару. Шкіряний летить під перекладину, та Мусієнко переводить його на кутовий.

60 хвилина, другий гол, вже в середині другого тайму, Чайка отримала, «провалившись» тепер на своєму лівому фланзі. Після прострілу Кошелюка в дотик розстріляв ворота Ведмідь2: 0.

64 хвилина –  швидкісний дубль оформлює Бойко. Спочатку Віталій віддав пас направо Кошелюк і помчав відкриватися до лінії воріт, завершивши подачу партнера головою. 3:0

67 хвилина і Бойко жовто-зелених знову оформлює дубль. Після відновлення гри вийшов на заміну Тенжицький і після пасу справа скинув м’яч Бойко, і той точно пробив з лінії штрафного – 4: 0.

 

 

 

 

 

Спостерігаючи за першим таймом гострої 
та напруженої гри ніхто
і нізащо не сказав би, 
що підопічні Ільницького пропустять 
чотири сухих м'ячі..

 

 

На 87 хвилині травму у черкащан отримав Тищенко (відчув біль в нозі), і академіки завершуючи матч удесятьох, в компенсовані хвилини пропускають. Шевчук пасує передачу на Кас’яненко і його навіс неперевершено замикає ударом Січкарук4: 1.

На першій доданій (90+) хвилині “Чайка” реалізує чи не єдиний момент у другому таймі та встановлює підсумковий рахунок у матчі.

До цього дня академікам не вдавалося переграти коману спортивного клубу “Чайка”. У першому колі команди зіграли внічию, а у другому команда “Черкащина-Академія” мінімально поступилась київській команді. Цього ж разу черкащани змогли взяти суттєвий реванш.

Коментар гри від тренера Т. Ільницького:

На превеликий жаль на цю гру три гравця Чайки основного складу вибуло, двоє – за перебір жовтих карток, і третій з-за травми, і першочергова ціль – отримати вдалий результат, не вдалася. Щодо другорядної – перевірити тих гравців, які мали грати в чемпіонаті – перший тайм була дуже хороша гра, але на два тайми запалу молодих гравців не вистачило.

Відео матчу:

 

 

#Черкащина-АкадеміяЧайка#
1Майборода ОлексійМусієнко Антон12
20Тарасенко ОлегБартошук Андрій11
2Бурлін АнатолійТурчанов Вячеслав18
13Чорний ВадимШевчук Сергій89
15Цибульник ОлександрВечурко Микола6
7Медведь Олександр 61’Зіпцер Антон28
32Кошелюк Дмитро55’ Чоботар Олег4
9Тимофієнко ВіталійСухенко Олександр19
21Сторчоус Андрій 45+1’Савійсько Даниїл17
8Бойко Віталій 65’ 67’Яцик Костянтин15
12Марченко ВладиславШкарбан Євген23
22Шурубура ДенисКасьяненко Олександр3
33Задорожнюк Євген90+2’ Січкарук Богдан21
10Кошадзе ЛеванМірошніков Ренат7
11Тищенко ІванБриженко Олексій27
27Тенжицький ВадимМохначук Дмитро20
77Зеленевич МаксимЄфремов Андрій22
Головний тренер:Головний тренер:
Кирилюк Олександр ІллічІльницький Тарас Іванович