Четвертий кубковий похід

20 серпня Спортивний клуб «Чайка» вчетверте у власній історії візьме старт у Кубку України

У цьому матеріалі згадуємо усі попередні походи нашої команди за цим престижним трофеєм

Дебют «Чайки» в турнірі відбувся 6 серпня 2014 року, коли у якості переможця Кубку України серед аматорів, наша команда отримала право зіграти у найпристижнішому кубковому змаганні країни.

На попередньому етапі СК «Чайка» досить легко на власному полі здолала «Енергію» з Нової Каховки. Гра відбувалась в Ірпіні і закінчилась з рахунком 3:0. Голи у нашій команді забивали Євген Паламарчук, Роман Баранович та Іван Козоріз з пенальті.

А вже в 1/16 фінала жереб «подарував» нашій команді представника Прем’єр-ліги львівські «Карпати». Звичайно, досвід переміг – 0:4 і «Чайка» вибуває з боротьби.

Наступного разу наша команда стартувала у Кубку України влітку 2017 року. 9 липня у матчі Першого попереднього раунду «Чайка» вдома поступилася ФК «Рух» з Вінників (0:2).

У минулому році «жовто-сині» мали третю спробу поборотися за трофей. Цього разу жереб підніс нашій команді второлігову сімферопольську «Таврію». Гра відбувалась у місті Берислав Херсонської області, а підсумковий результат 0:1 на користь суперника.

З криворізьким «Гірником» наша команда відкриває четвертий кубковий похід

Прес-служба СК «Чайка»