Олександр Касьяненко: «Ми гарно підготувалися до кубкового матчу»

Напередодні кубкової зустрічі у Кривому Розі на запитання прес-служби відповів захисник СК «Чайка» Олександр Касьяненко:

…як у команді сприйняли результати жеребу?

– Сприйняли нормально. Знаємо, що «Гірник» один з лідерів групи «Б». Готові як морально, так і фізично до цього суперника. Віддамо на полі все що зможемо, аби досягти результату. Сподіваємось зіграти якнайкраще у Кривому Розі.

…як можна пояснити не надто вдалий старт у чемпіонаті?

– На мою думку, є питання щодо реалізації гольових нагод. У кожному з матчів в нас були моменти для взяття воріт, але жодного ми не використали. В цілому команда діє непогано, але, наприклад, у домашній грі з «Поділлям» нам не вистачило концентрації у деяких моментах. Так само у матчі з «Вересом». Шанси були привезти нічию. Попри це настрій гравців в команді нормальний. Усі розуміють, що це тільки початок сезону. Працюємо далі…

…чи пішла на користь команді «календарна перерва» в офіційних матчах?

– Це саме те, що нам було конче необхідно зараз. Після трьох матчів у тренерів з’явилася «їжа для роздумів». На тренуваннях ми відпрацювали деякі тактичні моменти, спробували нові схеми ігри, налагодили зв’язки між лініями.

…чого чекаєте від гри у Кривому Розі?

– Важкої гри, адже усі хочуть перемагати. Неважливо, матч чемпіонату це буде чи Кубку. Немає сумніву, що обидві команди будуть намагатися довести, що гідні вийти у наступний раунд змагань.

…щось відомо про суперника?

– Певна інформація є. «Гірник» це команда, яка насамперед грає у футбол. Буде важко, звичайно, але шанси у нас будуть у будь якому випадку.      

…чи є, можливо, така думка – зберегти сили у Кривому Розі, адже за чотири дні важлива гра у чемпіонаті?

– Звичайно, ні. У кожному матчі ми граємо на максимальний результат. Це стосується як Кубку так і чемпіонату. Ми гарно підготувалися до матчу з «Гірником», тому спробуємо показати усе на що здатні. Я впевнений, що у найближчий час гра нашої команди покращиться. Тоді і результат не забариться.

Прес-служба СК «Чайка»