Колінс Нгаха: «Буде принципова гра»

Напередодні суботньої гри головний тренер вінницької «Ниви» Колінс Нгаха відповів на запитання прес-служби СК «Чайка»:

– Колінс, як тренер «Ниви» ви двічі зустрічалися з нашою командою. Маєте досвід як перемоги, так і поразки. Чого очікуєте від майбутнього матчу?

– Це буде принципова гра для обох команд. По-перше, ми сусіди в турнірній таблиці. По-друге, влітку обидві команди зазнали певних кадрових змін, що, звичайно вплинуло на гру та результат. Як ваша команда, так і наша ще в пошуках своєї оптимальної гри. Скажу відверто, на цей матч ми дивимося з оптимізмом, адже рахуємо зіграти якнайкраще, взяти очки, чим значно покращимо психологічний стан в команді. Але я впевнений на сто відсотків, що такі ж самі плани є у тренерського штабу «Чайки». Тому вболівальників очікує дуже цікава гра.

– За рахунок чого плануєте здобути очки в суботу? Чим небезпечна «Чайка»?

– В першу чергу, у нас має бути дисципліна на полі. По-друге, ми маємо проявити бійцівські якості та реалізовувати власні нагоди. Якщо будемо командою на полі, тільки тоді у нас є шанс. У той же час ми усвідомлюємо, що проти нас зіграє дуже хороший суперник. Я добре знаю головного тренера «Чайки» Тараса Ільницького. Він був гарним футболістом. Наразі він тренер, який чітко розуміє як домогтися результату. Видно, що Тарас знає, що хоче побачити від своїх гравців на полі, і що для цього треба зробити. Яскравий приклад – перемога вашої команди у Кубку України над «Гірником». Ми вивчаємо гру «Чайки», готуємося з усією відповідальністю. А матч покаже хто сильніше.

Прес-служба СК «Чайка»