СК «Чайка» – «Нива» (Вінниця): Анонс

Усе про найближчий матч Спортивного клубу «Чайка» у цьому матеріалі

В 5 турі підопічні Тараса Ільницького прийматимуть вінницьку «Ниву». Наразі обидві команди посідають місця у нижній частині турнірної таблиці, маючи по одному очку: «жовто-сині» йдуть дев’ятими, наш суперник знаходиться на сходинку нижче. Але СК «Чайка» зіграла на гру менше.

Після трьох зіграних матчів наша команда має в активі гостьову нічию у Калуші (0:0), та дві поразки в пасиві з однаковим рахунком 0:1 від «Поділля» (вдома) та «Вереса» (у гостях).

«Нива» провела чотири зустрічі. Спочатку команда Колінса Нгаха зазнала поразки у гостях від «Полісся» (0:1). Потім вінничани з великим рахунком програли вдома «Калушу» (0:3). У третьому турі «Нива» гостювала у Хмельницькому, де втратила нічию у матчі з «Поділлям» в компенсований час (1:2). І лише в четвертому турі «зеленим» вдалося набрати перший пункт в таблицю. Вдома наш суботній суперник розписав мирову з «Вересом» (1:1).

У минулий вівторок обидві команди стартували у Кубку України, де здобули синхронні перемоги. Так підопічні Тараса Ільницького здолали у гостях криворізький «Гірник» (1:0). Щодо «Ниви», то вона вдома не залишила ніяких шансів ФК «Нікополь» (5:1). Що цікаво, за кілька днів після суботнього протистояння команди зіграють кубкові матчі Другого попереднього раунду. СК «Чайка» відправиться у Суми на зустріч з командою «Альянс» (Липова Долина). А вінничани знову гостюватимуть у Київській області. На команду Колінса Нгаха чекає зустріч з вишгородським «Діназом».

Згадаємо як команди зустрічалися у минулому між зобою. Взагалі було зіграно три матчі, в яких одного разу була зафіксована нічия, а в інших суперники здобули по одній перемозі.

Цікаво, що у першій зустрічі СК «Чайка» та «Нива» переможця не виявили. 15 вересня 2018 року у Макарові команди розписали мирову з рахунком 2:2. Та гра була першою, яку «жовто-сині» провели на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка. Також відзначимо, що протягом матчу «зелені» передували у рахунку. Але зусиллями Січкарука та Пономаренка нашій команді вдалося виправити становище.

Дві наступні гри команди провели під керівництвом Ільницького та Нгаха. Ці матчі відбувались вже цього року, у квітні, з різницею у 12 днів. Спочатку суперники зустрілися у Вінниці, де «Нива» перемогла з рахунком 1:0. Це був дебютний матч на чолі вінничан для камерунського тренера.

А у Макарові, 18 квітня, СК «Чайка» взяв реванш. Наша команда двічі вразила ворота «зелених» (Мірошніков відкрив рахунок на 11 хвилині), а переможний м’яч на свій рахунок записав на 81-й хвилині Володимир Тименко.

Отже, наступна зустріч команд відбудеться у суботу, 24 серпня. Гра на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка у Макарові розпочнеться о 17 годині. Арбітр матчу – Євген Назаров з Харківа.

Побажаємо нашій команді здобути першу перемогу у чемпіонаті! Вболіваємо за «Чайку» разом!

Прес-служба СК «Чайка»