Час ламати неприємну традицію

В матчах з житомирським «Поліссям» у Другій лізі наша команда не здобула поки що жодного очка

Для Спортивного клубу «Чайка» мабуть немає в Лізі більш не зручного суперника, аніж житомирське «Полісся». Наш майбутній суперник тричі вигравав у «жовто-синіх» з рахунком 1:0 і ще одного разу – 3:1. Але по грі наша команда завжди виглядала, принаймні, не гірше за житомирян. Зокрема, таку думку має один із старожилів «Чайки» Артем Цурупін, який наразі заліковує неприємну травму. Артем тричі грав проти «Полісся», а в одному із матчів навіть виводив команду на поле у якості капітана:

– З «Поліссям» завжди грали важко, але ніколи ми не програвали цьому супернику, як кажуть, за всіма статтями, – вважає Артем Цурупін. – Тричі долю матчу вирішував один момент, реалізований житомирським клубом. А нам, на жаль, не вдавалося свої нагоди втілити у голи. Сподіваюсь, що зараз нашій команді до снаги перервати цю неприємну традицію та нарешті здобути очки у матчі з «Поліссям».

В минулому турі команда Анатолія Безсмертного зазнала першої поразки у Другому колі чемпіонату, поступившись у гостях рівненському «Вересу» з рахунком 1:2. До цього «Полісся» мало чотири нічиї та стільки ж перемог, а взагалі третій показник серед усіх команд – після «Вересу» та «Чайки». Це, звичайно, стосується виключно другого кола змагань.

В суботу зі складу «Полісся» не гратимуть одразу два гравця основи – Олександр Бринько (18 ігор у цьому чемпіонаті) та Євгеній Терзі (16). У нас, на жаль, також будуть відсутні двоє основних гравців – Олександр Касьяненко (дискваліфікація) та В’ячеслав Турчанов (травма).

Майбутній матч також стане заочною битвою бомбардирів. Житомирянин Ярослав Галенко та наш Володимир Тименко мають по 8 голів, та разом з ще двома гравцями займають другу сходинку реєстру голеадорів Групи «А».

Відзначимо, що «Полісся» пропустило найменшу кількість м’ячів у лізі – 8. У середньому кожен другий матч команда грає «на нуль». Бажаємо нашим гравцям атакуючого плану, на чолі з Володимиром Тименко, погіршити цю статистику для суперника.

Прес-служба СК «Чайка»