Закарпатська сенсація «жовто-синіх»

Рік тому Спортивний клуб «Чайка» створив справжню сенсацію, перегравши у гостях лідера Дивізіону, а нині одну з кращих команд Першої ліги – ужгородський «Минай»

Про перипетії того матчу згадав форвард нашої команди Володимир Тименко (на фото), який за рахунку 0:0 заробив важливий пенальті в ворота суперника:

– З «Минаєм» ми грали після прикрої поразки у Вінниці, де пропустили м’яч на останній хвилині матчу. Розуміли, що на Закарпатті буде дуже важка гра, адже ужгородці передували у турнірній таблиці і було зрозуміло, що ця команда вийде у Першу лігу. Становище ускладнювалося тим, що напередодні гри остання команда чемпіонату «Буковина» у гостях переграла «Полісся» і максимально наблизилась до нас.

Пам’ятаю, що у першому таймі господарі мали кілька стовідсоткових нагод відкрити рахунок, але в одному випадку м’яч з лінії воріт вибив Сергій Пономаренко, а в інших – команду врятував наш голкіпер Антон Мусієнко.

Після перерви ми виглядали значно краще. З’явилася впевненість і згодом Сергій Шевчук «заробив» червону картку для суперника. Вилучення у складі «Минаю» зіграло ключову роль. Майже одразу ми відкрили рахунок з пенальті, а ближче до завершення гри Ренат Мірошніков втік сам на сам і подвоїв рахунок. Після цього в нас вже не було сумнівів, що переможемо. Вважаю, що саме після тієї гри на Закарпатті «Чайку» почали не тільки поважати, але і трохи боятися.

Посилання на фотозвіт матчу:

https://sc-chayka.com.ua/2019/04/14/fotooglyad-matchu-mynaj-1-2-chajka/

Посилання на відеозвіт матчу:

https://www.youtube.com/watch?v=UqxFMUm3DmQ