Олександр Касьяненко: «Відчуття, що ми переможемо, не залишало ні на секунду»

Торішню перемогу Спортивного клубу «Чайка» над вінницькою «Нивою» (2:1) згадуємо разом із захисником «жовто-синіх» Олександром Касьяненко.

– Олександре, які спогади залишились від гри, яка відбулась рік тому?

– Дуже приємні, адже нам вдалася гра. Взагалі тоді команда провела доволі впевнений відрізок в чемпіонаті. Ми виходили на матчі з гарним настроєм, а після перемог він тільки поліпшувався. Запам’яталося, що першу гольову атаку я почав з введення м’яча з ауту, зіграв на Вечурко, а потім відправив шкіряного вперед, де Тименко виграв боротьбу на другому поверсі і Ренат Мірошніков втік на ворота, відкривши рахунок. Пізніше «Нива» забила у відповідь. Але відчуття, що ми переможемо, не залишало ні на секунду. Так і сталося.

– На той час ти, як і деякі інші нові гравці, провели лише третій офіційний матч у складі команди. Чи були складнощі у порозумінні на полі?

– Особисто я провів з командою зимові збори, тому до початку чемпіонату у мене було достатньо часу зігратися з партнерами. А ще розуміти один одного нам допомагали перемоги. З «Нивою» ми грали в піднесеному настрої після перемоги над «Минаєм».

– З «Минаєм» була дуже важка гра, але наша команда перемогла. Чи створила «Нива» труднощі нашим захисникам?

– Гра з «Нивою» була дуже принциповою. За два тижні до того ми зазнали прикрої поразки у Вінниці і було відчуття, що втратили там очки. Тобто було бажання реабілітуватися і взяти реванш. Чи створила «Нива» труднощі? Чесно кажучи, не пам’ятаю. Взагалі рідко запам’ятовую ігри. Лише приємне залишається у пам’яті. Да і навіщо запам’ятовувати труднощі чи щось погане? Рахунок, як кажуть, на табло.

Прес-служба СК «Чайка»