Володимир Тименко: «Є відчуття недомовленості»

Нападник Спортивного клубу «Чайка» Володимир Тименко відповів на запитання від прес-служби:

– Володимире, на щастя добігає кінця час, коли у житті професійних футболістів не було ігор та командних тренувань. Як взагалі тобі вдавалося залишатися в формі та рятуватися від нудьги?  

– Напевно, як і усім моїм партнерам по команді, мені допомагала індивідуальна робота з м’ячем, бігові вправи та інше. Намагався працювати за планом, який надав Тарас Іванович, адже сподівався, що ігри чемпіонату відновляться. А ще працював у батьків на дачі. Там завжди багато фізичних вправ. Також разом зі Славою Турчановим працювали над витривалістю. Побігати в лісі одне задоволення.

– Так, маємо для багатьох сумний факт – сезон 2019/2020 завершено достроково. Які відчуття маєш з цього приводу?  

– Було прикро почути цю новину. Ми гарно відіграли друге коло і було велике бажання продовжувати переможну ходу. До того ж я брав участь у гонці кращих бомбардирів Ліги і дуже хотів покращити свої власні позиції. Тобто, є відчуття недомовленості.

– Попереду у гравців нашої команди плідна робота на тренувальному зборі і низка контрольних ігор. А потім – старт нового сезону. З яким настроєм повертаєшся до робочого процесу?

– Звичайно, з гарним настроєм. Останні місяці не вистачало звичного способу життя. Після такої паузи, напевно, будемо з подвоєним бажанням працювати на тренуваннях і чекати на ігри нового сезону. Сподіваюсь, що кістяк команди залишиться і нам не доведеться заново будувати гру. А раз так – то ми забов’язані грати на перемогу у кожному матчі, гнатися за найліпшим місцем в турнірній таблиці і радувати нашого президента і вболівальників. Клуб має розвиватися і рухатися тільки вперед.

Прес-служба СК «Чайка»