Представляємо суперника: ФК «Любомир»

Першим суперником нашої команди в контрольних матчах буде ФК «Любомир»

Спортивна школа ФК «Любомир» ще в 2004 році започаткувала своє існування у смт Ставище, Київської області.

Засновник ФК «Любомир» — Леонід Петрович Джужик.

Генеральний спонсор — ТОВ «СВЕТКОМПЛЕКТ».

Все розпочиналось як соціальний проект, котрий був орієнтований на залучення сільської молоді до спорту та активних форм здорового способу життя, яка взагалі не мала умов для тренування футболом.

Було докладено чимало зусиль і задіяно багато людей, але таким чином, сільська молодь отримала можливість реалізувати свій потенціал на футбольному полі та перетворити дитячу мрію на реальність.

У спортивній школі ФК «Любомир» були створені спортивні спеціалізовані класи на базі НВК-1 та НВК-2, в яких учні отримували знання і необхідну підготовку крім футбольних тренувань. В школу були запрошені професійні та досвідченні тренери. Дітей забезпечили усім необхідним: спортивним інвентарем та формою, повноцінним харчуванням та транспортом.

У футбольному клубі були створенні не тільки дитячі команди, а й доросла, до складу якої входять запрошені спортсмени. З кожним роком їх результати стають все краще. Наприклад, доросла команда в 2008 році була бронзовими призерами чемпіонату Київської області, а в 2010 році вони стали вже срібними призерами. Дитяча команда в 2013 році були фіналістами всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч», а в 2016 році вони стали бронзовими призерами чемпіонату Київської області і зайняли друге місце в групі №8 в першості України.

В 2017 році ФК «Любомир» став ініціатором проекту щодо створення студентської футбольної команди U-19 базі НУБІП.

З 2020 року ФК «Любомир» братиме участь у чемпіонаті України серед аматорів