СК «Чайка» – ФК «Полісся» (Житомир) – 2:1

В п’ятницю, 31 липня, наша команда провела другий контрольний матч в рамках підготовки до сезону 2020/2021 у Другій лізі ПФЛ

Суперником підопічних Тараса Ільницького був ФК «Полісся» (Житомир), який у новому сезоні гратиме у Першій лізі ПФЛ. Тим приємніша перемога наших хлопців, які гідно виглядали на тлі представника другого українського дивізіону.

Стартовий склад СК «Чайка» виглядав наступним чином:

12.Дмитро Іванов – 11.Андрій Бартошук, 24.гравець на перегляді, 15.Емін Сафіханов, 4.Максим Лещенко, 18.Вячеслав Турчанов, 7.Микола Вечурко, 6.Кирило Коваленко, 21.гравець на перегляді, 9.Володимир Тименко, 8.Олег Лига.

У другому таймі на поле виходили:

23.Євген Шкарбан, 17.Павло Волк, 27.Олександр Ярмак, 14.гравець на перегляді.

В матчі не були задіяні: Даниїл Тумко, Антон Музиченко, Мохамед Доу, Сергій Шевчук, Андрій Дарда.

Щодо самого матчу, то на перших хвилинах гості грали більш потужно і протягом чверті часу контролювали м’яч. Але як тільки наша команда вирівняла гру, моменти стали з’являтися уже біля воріт «Полісся». Згодом «Чайці» вдалося відкрити рахунок. Після розіграшу стандарту на 23 хвилині Микола Вечурко був найспритнішим на дальній стійці.

Житомиряни кинули всі сили, аби зрівняти рахунок і по закінченню півгодини гри їм це вдалося. Але за дві хвилини наші хлопці провели блискучу комбінацію і Кирило Коваленко з близької відстані розстріляв ворота.

У другому таймі команда Тараса Ільницького грала переважно на контратаках, а гості намагалися встановити паритет. Приблизно на 60 хвилині головний тренер «Полісся» Сергій Щищенко змінив одразу десятьох гравців. Але нічого небезпечного суперник не створив біля наших воріт. Тож, святкуємо другу перемогу в рамках підготовки до нового сезону.

Наступний контрольний матч СК «Чайка» зіграє у середу, 5 серпня, проти донецького «Олімпіку»

Прес-служба СК «Чайка»