Прикарпатські старти борщагівців

Третій рік поспіль Спортивний клуб «Чайка» розпочинає сезон на схилах Карпатських гір

У неділю, 6 вересня, наша команда втретє візьме старт у чемпіонаті Другої ліги України. Втретє поспіль Спортивний клуб «Чайка» розпочинає сезон у гостях. Втретє місцем старту в чемпіонаті для нашої команди є місто, яке розташовано у безпосередній близькості від схил Карпатських гір

22.07.2018. Чернівці. «Буковина» – СК «Чайка» – 0:3

Старт борщагівців в дебютному сезоні серед професіоналів припав на мальовниче місто Чернівці. Від стадіону «Буковина» до буковинських Карпат не більше 50 км. Гра вийшла вдалою для нашої команди. У першому таймі Ренат Мірошніков і Антон Корольков з Богданом Січкаруком у другому забеспечили «Чайці» яскраву перемогу з великим рахунком.

28.07.2019. Калуш. ФК «Калуш» – «Чайка» – 0:0 

Минулого року наша команда знову не пропустила у дебютному матчі чемпіонату. Безгольова нічия з ФК «Калуш» рахувалася прийнятним результатом. До речі, від калушського стадіону «Хімік» до схил Центральних Карпат не більше 30 км.

06.09.2019. Бурштин. «Карпати» (Галич) – СК «Чайка» – ???

Стадіон «Енергетик» в Бурштині (на фото), на якому борщагівці розпочнуть сезон 2020/2021 у Другій лізі, знаходиться приблизно в 60 км від Карпат. Яким буде третій стартовий виїзд нашої команди – дізнаємось дуже скоро.

Прес-служба СК «Чайка»