«Карпати» (Львів) – СК «Чайка». Анонс

У неділю, 18 жовтня, наша команда вперше грамите на легендарному стадіоні «Україна» у Львові

В матчі 7 туру групи А у Другій лізі Спортивний клуб «Чайка» зустрінеться з львівськими «Карпатами». Одна з найвідоміших команд в історії українського футболу наразі переживає скрутні часи. Ще навесні «Карпати» представляли славетне місто Львів у Прем’єр-лізі. А вже цього сезону через важке фінансове становище клуб грає лише у третьому за силою дивізіоні України.

Розповідати про багату і яскраву історію «Карпат», яка нараховує десятки років, наразі немає сенсу, адже теперешня команда немає жодного відношення до неї. Як кажуть в Одесі: «Карпати» до 2020 року і «Карпати» сьогодні – це дві великі різниці. Тому проаналізуємо лише те, як команда грає у Другій лізі на час проведення матчу з борщагівцями.

Отже, «Карпати» зіграли п’ять матчів, в яких здобули одну перемогу і зазнали чотири поразки. Звитяга підкорилася вдома – львівяни переграли «Чернігів» (4:1). Ще два домашні матчі галичани програли – 0:3 – «Поділлю» і 1:2 – «Рубікону». У гостях «Карпати» також програвали двічі – в Галичі (1:3) і в Дунаївцях (0:2). Таким чином команда Любомира Вовчука має три очки і 11 сходинку у турнірній таблиці. Різниця мячів – 6-11.

Наша команда за підсумками 6 туру посідала 5 місце. У гостях «Чайка» тричі грала у цьому чемпіонаті. Двічі – у Галичі (2:2) і Дунаївцях (1:1) борщагівці грали у внічию, а у Щасливому здобули перемогу над «Рубіконом» (3:1). Сподіваємось, що і у цьому гостьовому поєдинку «Чайка» зможе здобути очки.

Матч між «Карпатами» і СК «Чайка» відбудеться у неділю, 18 жовтня. Початок о 14 годині.

Прес-служба СК «Чайка»