Тименко рятує нічию (+фото)

Вдруге поспіль наша команда грає у гостях з рахунком 1:1

Вже стало доброю традицією привозити нічию з виїзду. Так було, коли грали у Галичі (2:2) і Дунаївцях (1:1). Відтепер до цього списку додався і Львів. Втім, радує те, що борщагівці досі не програють на полях суперників.

Матч з «Карпатами» видався важким. Львівяни змастили старт чемпіонату, через те мали шалену мотивацію на цю гру. Начебто і наша команда відправилась до міста Лева майже найсильнішим на цей час складом (за виключенням Лиги і Доу), але гостроти створила не багато.

Команди обмінялися голами з пенальті. До перерви відзначились господарі. Підгурський робив простріл у бік воріт і влучив у руку Турчанова – вирок вдало виконав капітан львів’ян Орест Панчишин. А під завісу матчу така ж подія сталася у карному майданчику «Карпат», коли після пасу Кутного м’яч знайшов руку Берези. Володимир Тименко бездоганно реалізував пенальті.

Щодо гольових моментів. У господарів їх було трохи більше. У першому таймі нашу команду врятувала стійка після пострілу Гудзінського, ще в одному епізоді Мудрик не влучив у ворота з трьох метрів. Після перерви одразу дві швидкі атаки «Карпат» ледве не призвели до голу. Небезпечними були удари Раделицького і Берези.

Наша команда також мала кілька нагод. До перерви блискучий шанс відкрити рахунок мав Тименко. Після навісу від Лещенко на лінію воротарського майданчику кращий бомбардир «Чайки» зряче бив головою у кут, але трохи не влучив. Небезпечними були два стандарти у воріт «Карпат». В другому таймі чудовий шанс мав Бартошук, втім Андрію було важко упіймати м’яча на висоті, а постріл Турчанова розминувся з воротами.

Останні 20 хвилин матчу наша команда грала у більшості і мала дотискати суперника, але цього не сталося. Напевно, не вистачило сил…

Наступна гра «Чайки» – домашня. В суботу, 24 жовтня, приймаємо лідера групи – хмельницьке «Поділля».

КАРПАТИ (Львів) – СК ЧАЙКА – 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 Панчишин (36, з пенальті). 1:1 Тименко (83, з пенальті)

«Карпати»: 1.Горох, 30.Слива, 21.Мудрик, 4.Калинчук, 24.Савчук, 8.Панчишин (к), 13.Гудзінський, 11.Підгурський, 14.Береза (31.Стень, 83), 16.Лісовик (25.Степанчук, 90), 7.Раделицький (5.Даніловський, 75). Запасні: 22.Сасс, 26.Шостак, 2.Назарчук. Головний тренер: Любомир Вовчук

СК «Чайка»: 33.Іванов, 21.Бартошук, 2.Лещенко (27.Здановський, 87), 14.Цебро, 3.Музиченко, 10.Вечурко, 28.Турчанов, 11.Медведь (8.Коваленко, 70), 5.Сафіханов (36.Дарда, 70), 9.Тименко, 19.Ярмак (22.Кутний, 46). Запасні: 23.Шкарбан, 55.Дем’яненко, 77.Іващик. В.о. головного тренера: Олександр Протченко

Попередження: Мудрик (50) – Бартошук (31), Вечурко (52), Музиченко (89)

Вилучення: Мудрик (71, друге попередження)

Арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

18 жовтня. Львів. Стадіон «Україна». +7. Без глядачів

Прес-служба СК «Чайка»