Капітан і справжній лідер на полі

В День народження заступника голови правління СК «Чайка» Романа Барановича ми рішили згадати, яким гравцем на професійному рівні був один із теперішніх керівників нашої команди

Своїми спогадами поділилися футболісти «Чайки», які встигли пограти разом з Романом Миколайовичем

Мохамед Доу: «Мені Роман запам’ятався грамотним гравцем, який чудово бачив поле. Досвід допомогав йому бути справжнім лідером серед нас. Разом ми виграли Кубок України серед аматорів. Було приємно з ним грати і я вважаю його одним із найкращих гравців «Чайки» того періоду»

Антон Музиченко: «Роман мав чудову витривалість. Технікою він не відрізнявся, але бив з двох ніг і гарно відчував свій момент у карному майданчику. Роман мав таку рису – забивати важливі голи. Пам’ятаю, як ми грали у Чернігові на Кубок України серед аматорів. Йшов вже компенсований час і він забив єдиний гол у матчі. За рахунок цього «Чайка» пішла далі, а у кінці сезону виграла Кубок»

Андрій Бартошук: «Роман вмів завести команду, володів гарними лідерськими якостями. Також і сам виконував величезний об’єм роботи на полі. Одного часу Роман був капітаном команди і встигав відпрацьовувати як в захисті, так і попереду. По суті, він виконував функції граючого тренера, адже міг підказати коли треба, покритикувати і дати слушну пораду»