«Оболонь-2» (Київ) – СК «Чайка». Анонс

Заключний матч осінньої частини чемпіонату Другої ліги Спортивний клуб «Чайка» зіграє у передмісті Києва

В четвер, 26 листопада, в рамках 11 туру команда Олександра Щербакова зустрінеться з дублюючим складом київської «Оболоні». Гра відбудеться на стадіоні «Ювілейний» (на фото) у місті Буча, де протягом багатьох років базується наш суперник. Початок матчу о 12 годині.

Взаємовідносини борщагівців з «пивоварами» налічують матчі як на аматорському рівні, так і серед професіоналів. Вперше команди зустрілися у серпні 2013 року в рамках чемпіонату Київської області. Тоді СК «Чайка» взяв вгору у гостьовій зустрічі з рахунком 1:0. Наступні два сезони (2014 і 2015) шляхи команд також перетиналися у головному турнірі Київщини. В Бучі наша команда перемагала з рахунком 1:0 і 3:0, вдома – 5:2 і 1:0. Отже, на аматорському рівні борщагівці мають 5 звитяг у 5 матчах.

Серед професіоналів команди зустрічалися двічі – у сезоні 2019/2020 років. У грі на власному полі СК «Чайка» вперше не зміг виграти (2:2), але в Бучі наша команда впевнено реабілітувалася – 4:0. Тож, за всі роки протистоянь з «пивоварами» борщагівці жодного разу не втрачали очок у гостьових матчах і жодного разу не пропускали (різниця м’ячів 9-0 на користь нашої команди).

У поточному чемпіонаті команда «Оболонь-2» зіграла 10 матчів, в яких виграла двічі, чотири рази грала внічию і стільки ж програла. Різниця м’ячів 7-14. Вдома «пивовари» провели 7 матчів: 1 перемога, 3 нічиї і 3 поразки. З лідерами чемпіонату оболонці грають не найкращим чином. З команд першої п’ятірки «Оболонь-2» змогла відібрати очки лише у «Поділля» (0:0). Але це було ще у третьому турі.

Що стосується нашої команди, то в гостях борщагівці ще жодного разу не програвали. На рахунку СК «Чайка» 2 перемоги і 3 нічиї.

На цю зустріч призначений арбітр в полі – Василь Файда зі Львова. Допомагатимуть йому Владислав Чеголя з Кривого Рогу і Денис Лупач з Сум. Четвертий арбітр – Олексій Бородавка з Києва. Спостерігач арбітражу – Руслан Марченко з Чернігова.

Прес-служба СК «Чайка»