Вісімдесят переможних очок!

Команди U-17 і U-15 Академії Спортивного клубу «Чайка» завершили виступ у групі 8 Першої ліги ДЮФЛУ

Сьогодні, 15 травня, фінішував груповий етап у третьому за силою дивізіоні Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Заключні матчі наші команди проводили у Конотопі (Сумська область) проти юнаків місцевої ДЮСШ ім. М.Маміашвілі.

Підопічні Максима Головка (U-17) зіграли 0:0, але за моментами переважали суперника. Слід відзначати, що занадто суворо до борщагівців поставився арбітр матчу з Києва за прізвищем Черняк. У другому таймі він показав нашим гравцям три червоні картки, дві з яких викликали чимало запитань. Складалося враження, що у цього матчу був зазделегіть заготовлений сценарій (і ми були готові до цього), та все одно конотопцям не вдалося перемогти.

Команді Едуарда Єропкіна (U-15), на жаль, не вдалося набрати очки (0:2). До речі, пан Черняк і в цьому матчі відзначився вилученням нашого гравця, та взагалі став героєм дня у Конотопі. Що ж… і таке буває в юнацькому футболі.

Разом наші команди набрали у групі 8 Першої ліги ДЮФЛУ 80 очок. Вісімдесят переможних очок, адже вони дозволили борщагівцям здобути перемогу у клубному заліку. Браво, хлопці!

Прес-служба СК «Чайка»