З Днем народження, Президенте!

Сьогодні, 22 червня, свій День народження святкує Президент Спортивного клубу «Чайка» Олександр Петрович Нігруца

Уявити сьогодні існування не тільки СК «Чайка», а і загалом футболу у Петропавлівській Борщагівці без Олександра Петровича просто неможливо. Саме завдяки йому наприкінці нульових звичайна сільська команда отримала новий, якісний імпульс для розвитку і незабаром про «Чайку» знали вже не тільки на теренах тодішнього Києво-Святошинського району, а і по всій Київщині.

Починаючи з 2010 року СК «Чайка» майже кожного року досягав певних вершин і перемог. Двічі клуб ставав чемпіоном Києво-Святошинського району, одного разу вигравав чемпіонат Київщини і Кубок області та району. Також два рази борщагівцям підкорилася аматорська вершина – Кубок України. З 2014 року в клубі була заснована дитяча футбольна школа і сьогодні її перші вихованці вже «стукають у двері» головної команди клубу. А з 2018 року СК «Чайка» вийшов на рівень професіонального футболу України. Все це стало можливим завдяки великої любові до футболу Олександра Петровича Нігруци.

У цей святковий для Вас день, Президенте, бажаємо міцного здоров’я, щастя, енергії та оптимізму. Нехай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги. Нехай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю. Нехай успіх та удача супроводжують Вас в усіх справах, а попереду чекають нові перемоги та досягнення.

З Днем народження, Олександре Петровичу!