Владислав Савчук – головний тренер СК «Чайка»

За підсумками сезону 2020/2021 у Другій лізі ПФЛ на тренерському містку нашої команди відбулись зміни

Спортивний клуб «Чайка» очолив 41-річний фахівець Владислав Валерійович Савчук.

Досьє

Владислав Савчук народився 1 листопада 1979 року у Києві. Є вихованцем столичного клубу «Локомотив». На професійному рівні дебютував у Першій лізі України навесні 1997 року за «Поліграфтехніку» з Олександрії.

На протязі кар’єри гравця виступав у Вищій лізі Білорусі («Торпедо-Кадіно» з Могильова) і за російську «Томь» (три сезони). Між цими періодами встиг пограти у Першій лізі України за ФК «Черкаси».

У 2004 році повернувся до України і допоміг харківському «Металісту» увійти у Вищу лігу. Потім грав за луганську «Зорю», а повернувшись до «Металіста», зіграв 6 матчів за харків’ян у сильнішому дивізіоні України.

На протязі 2005-2009 років пограв за молдовський «Ністру», а також за черкаський «Дніпро», російський «Содовик» і польську «Котвіцу». У 30 років закінчив професійну кар’єру.

З 2010 по 2015 роки пограв на аматорському рівні за клуби Київщини. Спочатку два сезони за вишгородський «Діназ», а потім – за ковалівський «Колос», з яким ставав чемпіоном Київської області.

З 2012 року входив до тренерського штабу ковалівського «Колосу». Останнє місце роботи – старший тренер молодіжної команди ковалівського «Колосу».

Прес-служба СК «Чайка»