Мохамед Доу: «Завжди буду вдячний Президенту, що втілив у життя мою мрію»

Залишаючи Спортивний клуб «Чайка», лівієць Мохамед Садег Доу дав коментар прес-службі борщагівців

– У дитинстві в мене була заповітна мрія – стати професійним футболістом. Вона здійснилася тут – у «Чайці». За це я завжди буду вдячний Президенту клубу Олександру Петровичу Нігруці. Усі ці роки я віддавав усього себе клубу і був готовий на будь-які жертви.

Коли вперше мене запросили у «Чайку» – я трохи злякався і не пішов. Команда тоді грала на всеукраїнському аматорському рівні і я був не впевнений, що у мене вдасться закріпитися у складі. За кілька місяців мене покликали знову в «Чайку» і тоді я вирішив ризикнути і дав згоду. Дуже швидко усі гравці і керівництво клубу стали моєю родиною. Я провів 4 фантастичних місяця в команді, за підсумками яких ми виграли Кубок України серед аматорів і третє місце в чемпіонаті. Тоді я вперше у житті став заробляти гроші – для мене це було свято!

Коли через рік «Чайка» вийшла на професійний рівень, моє майбутнє в клубі було під великим питанням. Я іноземець і за мене треба було сплатити гроші. Президент повірив в мене і вніс необхідну суму – за це я до кінця життя буду вдячний Олександру Петровичу. Якщо б не він – я напевно закінчив з футболом.

Цього літа я вирішив повернутися додому в Лівію. Я не був там 9 років, батьки хочуть, щоб я був поряд з ними і допомогав їм. Я не міг їм відмовити. З одного боку я дуже радий, що повертаюсь домой, а з іншого – мені сумно, що після 16 років у Києві я залишаю країну, яку люблю, місто, яке люблю і мою улюблену команду, яка назавжди в моєму серці. Назавжди!

Хочу подякувати усім тренерам, з якими працював, футболістам, з якими грав, персоналу клубу – ви назавжди в моєму серці. І звичайно – дякую за все Олександру Петровичу Нігруці. Він змінив моє життя накраще.

Хто знає, можливо буде день, коли я повернусь у Київ, в Україну і ще зіграю за мою улюблену «Чайку». Я буду вірити в це!

Прес-служба СК «Чайка»