«Діназ» (Вишгород) – СК «Чайка». Превью

У неділю, 10 жовтня, клуби з Вишгорода і Петропавлівської Борщагівки в’пяте зустрінуться в рамках Другої ліги України

Протистояння «Діназа» і СК «Чайка» розпочалося ще тоді, коли обидві команди виступали у чемпіонаті Київщини (2011 рік). За десять років шляхи суперників чимало разів перетиналися між собою.

Але зараз ми торкнемося особистих зустрічей двох клубів на професійному рівні. Таких було чотири. У сезоні 2019/2020 наша команда відібрала у вишгородців 4 очки в двох матчах. В Макарові (вересень 2019) команди зіграли внічию 0:0. А на полі «Діназу» (листопад 2019) успіх святкували борщагівці за рахунок дублю Андрія Бартошука (2:1).

У минулому чемпіонаті СК «Чайка» двічі поступився вишгородцям. У гостях борщагівці програли з рахунком 0:2. А на своєму полі наша команда зазнала мінімальної поразки (0:1). Отже, у сезоні 2020/2021 наша команда не змогла відзначитися у воротах принципового суперника.

Цей сезон Другої ліги України «Діназ» проводить поки що краще, ніж СК «Чайка». На рахунку вишгородців 25 очок у 12 матчах. Команда Володимира Бондаренка посідає четверту сходинку у турнірній таблиці. Вдома «Діназ» виграв чотири рази (АФСК «Київ» – 4:0, «Карпати» Л – 1:0, «Буковина» – 4:2, «Нива» – 2:0), один матч зіграв внічию («Дніпро» – 1:1) і програв «Епіцентру» (0:1). Кращими бомбардирами вишгородців на цю мить є – Євгеній Чепурненко (5 м’ячів) і Олександр Апанчук (4 голи).

В минулому турі «Діназ» переміг ставищенський «Любомир» на своєму полі з рахунком 3:2, хоча формально це була гостьовий матч для вишгородців.

Прес-служба СК «Чайка»