ФК «Чернігів» – СК «Чайка». Превью матчу

Заключний матч першого кола у Другій лізі України сезону 2021/2022 Спортивний клуб «Чайка» зіграє у Чернігові

23 жовтня (субота). Чернігів. Стадіон «Чернігів-Арена». 14:00 

В рамках 15 туру групи А наша команда зустрінеться з ФК «Чернігів». Ця гра стане дебютною для Дениса Хомутова у якості головного тренера Спортивного клубу «Чайка». На матчі працюватиме суддівська бригада на чолі з лучанином Сергієм Подригулею.

Після 14 турів команди сусідять у турнірній таблиці. Суперники мають по 13 очок, але ФК «Чернігів» знаходиться на сходинку вище (10 місце) за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів.

Між собою на професійному рівні ФК «Чернігів» і СК «Чайка» зустрічалися тричі: два матчі відбулись в рамках чемпіонату Другої ліги у сезоні 2020/2021. Одного разу суперники грали між собою в Кубку України.

В матчах чемпіонату кожна з команд вигравала на власному полі з однаковим рахунком 2:0. Кубкова гра проходила на домашньому стадіоні борщагівців у Макарові і закінчилася в основний час з рахунком 1:1. У серії післяматчевих пенальті кращими були чернігівці (5:3).

У поточному чемпіонаті ФК «Чернігів» провів 6 матчів на власному полі. Дві гри закінчувалися перемогою тигрів: «Дніпро» (2:1), «Епіцентр» (3:2). Тричі городяни грали вдома внічию, причому в усіх компромісних поєдинках фіксувався однаковий рахунок – 0:0 (АФСК «Київ», «Буковина», «Нива»). У пасиві ФК «Чернігів» одна поразка на власному полі – від «Діназа» з рахунком 1:2. Отже, вдома тигри заробили 9 очок з 13 набраних у чемпіонаті.

Спортивний клуб «Чайка» провів на виїзді 4 матчі. Наша команда має одну перемогу над черкаським «Дніпром» (3:1) і три поразки: «Карпати» Г (0:1), «Лівий берег» (0:4), «Діназ» (0:3).

Прес-служба СК «Чайка»