Поганий фініш провальної осені

Першу частину чемпіонату у Другій лізі України наша команда закрила поразкою з великим рахунком

Якщо доречно використовувати саме такі слова по відношенню до виступу рідної команди, то підбиваючи підсумки як матчу у Дунаївцях, так і загалом осінньої частини чемпіонату, хочеться сказати тільки одне: «нарешті це скінчилося»…

Найпоганіший відрізок матчів на професійному рівні Спортивний клуб «Чайка» закінчував на Хмельниччині. У гості до «Епіцентра» борщагівці вирушали без кількох гравців основи. Так нападник Олег Лига тільки нещодавно став відновлюватися після важкої травми, захисники Андрій Бартошук і Максим Потопальський пропускали гру через дискваліфікацію, гравці лінії півзахисту Дмитрій Сичевський і Андрій Соловйов продовжують знаходитися у лазареті, як до речі і нападник Іван Лазарець, а бразилець Нівалдо не зміг прибути у Дунаївці через особисті обставини.

Зрозуміло, що Денису Олександровичу довелося поломати голову над тим, щоб визначитися зі стартовим складом. На заміні у борщагівців були лише два гравці з певним досвідом виступу на цьому рівні. Отже, маючи такі обставини, насилу вірилося в те, що наша команда буде здатна стримати розлючений після поразки у Бучі «Епіцентр».

Дива не відбулось. Господарі поля виграли цілком справедливо, скориставшись чималою кількістю помилок з боку нашої команди. Хіба що здивувало те, з якою легкістю борщагівці пропустили п’ять голів від суперника, а могли і більше. Склалося враження, що багатьом футболістам грати за клуб вже просто не цікаво.

Наостанок можно сказати лише одне: в такому складі Спортивний клуб «Чайка» більше ніколи не зіграє. Попереду зимова відпустка, а після неї тренерський штаб борщагівців буде плідно працювати над тим, щоб створити дійсно боєздатний колектив. Зрозуміло, що зміни у складі будуть суттєвими. Але бігти попереду потяга не станемо. Прийде час – розповімо про усі кадрові перестанови.