Кирило Злотар: «Завжди намагаюся працювати так, щоб моя робота була відзначена»

За підсумками минулої гри проти «Лівого берега», Кирило Злотар потрапив у символічну збірну туру в Другій лізі України. Тож, зявився гарний привід поставити нашому голкіперу кілька запитань

– Кирило, перш за все вітаємо тебе з потраплянням у символічну збірну туру. Чи стало це несподіванкою для тебе?

– Дякую за привітання. Якщо насправді, то завжди намагаюся працювати так, щоб моя робота була відзначена. Так було і в інших клубах, в яких я грав до «Чайки», зокрема у ФК «Калуш», де я також потрапляв у збірну туру.

– Давай повернемося до гри, за підсумками якої ти власне і отримав місце у збірній туру. Тобі вдалося відбити пенальті від Запорожана і цей епізод став сейвом матчу. Чи можеш згадати факт призначення пенальті, що там трапилося?

– Я побачив, що гравець «Лівого берега» впав у нашому карному майданчику. Щось такого, щоб тягнуло на порушення правил я не бачив. Мої перші думки були про те, що там нема за що призначати пенальті. І хоча я не хочу коментувати дії гравців команди суперника, але для мене було дивно, що пролунав свисток. Напевно щось арбітр побачив у цьому епізоді, тому і призначив пенальті.

– Якщо згадувати гру проти одного з лідерів чемпіонату загалом, чи став рахунок 0:0 для нашої команди позитивним результатом?

– Вважаю, що так. В кількох останніх матчах нам багато не щастило, у більшості поєдинках ми не заслуговували на поразки. Були непогані моменти забити, але не вдавалося це зробити. Водночас від суперників залітало майже усе, що вони створювали. У грі з «Лівим берегом» ми продемонстрували, що можемо грати з лідерами чемпіонату на рівних. Можемо бути командою, виконувати настанови тренерів і боротися за результат.

– Попереду у нас гостьова зустріч з «Епіцентром». В минулому турі наш майбутній суперник сенсаційно програв «Любомиру», отже на нас буде мати шалений настрій. А нам є чим відповісти?

– Звичайно! У Дунаєвці їдемо за очками. Це остання гра року, хочемо піти у відпустку на мажорній ноті. Буде цікава гра, суперник дуже сильний, але ми знаємо, що шанси у нас будуть – головне їх реалізувати.

Прес-служба СК «Чайка»