Дякуємо за співпрацю

Днями ще п’ять гравців залишили склад головної команди Спортивного клубу «Чайка»

За згодою сторін борщагівці припинили співпрацю з воротарем Дмитром Івановим, захисником Олександром Мосіюком, півзахисниками Кирилом Коваленко, Тимуром Погранічним і Олександром Довгим (на фото відповідно зліва направо).

У Другій лізі України Дмитро Іванов дебютував у футболці нашого клубу 9 вересня 2019 року у виїзній грі проти тернопільської «Ниви» (0:1). Загалом у третьому дивізіоні країни воротар відіграв за СК «Чайка» 25 матчів.

Олександр Мосіюк дебютував у складі борщагівців 19 березня 2021 року в гостьовому поєдинку проти «Діназа» (0:2). Загальна кількість матчів захисника за нашу команду складає позначку 31.

Кирило Коваленко дебютував у футболці СК «Чайка» 3 серпня 2019 року у домашній грі проти хмельницького «Поділля» (0:1). Загалом у третьому дивізіоні країни півзахисник відіграв за нашу команду 26 матчів.

Тимур Погранічний дебютував у складі борщагівців 19 березня 2021 року в гостьовому поєдинку проти «Діназа» (0:2). Загальна кількість матчів півзахисника за нашу команду складає позначку 23.

Олександр Довгий дебютував у футболці СК «Чайка» 31 липня 2021 року у виїзній грі проти галицьких «Карпат» (0:1) в Івано-Франківську. Загалом у третьому дивізіоні країни півзахисник відіграв за нашу команду 17 матчів.

Керівництво і тренерський штаб Спортивного клубу «Чайка» дякує гравцям за співпрацю і бажає успіхів у подальшій футбольній кар’єрі