Підсумки року: досягнення Максима Головка

Продовжуючи підбивати підсумки 2021 року, звертаємо увагу на плідну роботу тренера Молодіжної команди Спортивного клубу «Чайка»

В системі нашого клубу Максим Головко (на фото) працює вже чотири роки. Але саме цей рік можна вважати найкращим для молодого за віковими мірками тренера. У першій частині року Головко досяг значного успіху з командою U-17 у чемпіонаті Дитячо-юнацької футбольної ліги України. В сезоні 2020/2021 наша команда стала переможцем однієї з груп і була гідна зіграти у фінальній частині своєї вікової категорії, але зупинилася за крок до цього.

А у другій половині року Молодіжна команда Спортивного клубу «Чайка» під керівництвом Максима Головка взяла участь у Першій лізі чемпіонату Києво-Святошинського регіону. Успіх і тут не змусив себе довго чекати. Наша команда здобула 10 перемог в 11 матчах, ставши переможцем другого за силою дивізіону Ліги. Відзначимо, що допомогав Максимові Головку досягти цих успіхів його помічник Богдан Шетела.

А ще молодий тренер Академії нашого клуба відзначився у цьому році і як гравець. Київська обласна асоціація футболу визнала Максима Головка одним з кращих напівоборонців Вищої ліги регіону.