Гучний «привіт» від Лазарця

У півфінальному матчі Меморіалу Олега Макарова Спортивний клуб «Чайка» впевнено здолав київський «Лівий берег»

У понеділок, 31 січня, команда Дениса Хомутова виборола путівку у фінал традиційного зимового турніру на Київщині. З рахунком 2:0 борщагівці переграли одного з лідерів української Другої ліги – столичний «Лівий берег». В обох голах спрацював наш дует гравців – 17-річний Іван Лазарець (на фото з м’ячем) заробляв пенальті, а капітан СК «Чайка» Андрій Бартошук їх реалізовував. В цілому матч не відрізнявся великою кількістю гольових моментів. Було багато боротьби, але тактично наша команда переграла суперника.

– Дякую Денисові Олександровичу, що довірив місце у стартовому складі. Для мене це було певним сюрпризом, але я дуже радий, що зміг сьогодні допомогти команді здобути перемогу. Нам протистояв дуже сильний суперник, але ми зробили великий обсяг роботи на полі і цілком заслужили путівку в фінал. З нетерпінням чекаю на вирішальний матч турніру з «Дружбою». Для мене він буде особливий, адже у стані суперника грає мій тренер, – такий коментар дав один із героїв сьогоднішнього матчу Іван Лазарець.

Команди провели гру у наступних складах:

«Чайка» — Злотар, Музиченко, Цебро, Веремеєв, Бартошук (Малишкін, 86), Козлов, Угоала (Кочубинський, 87), Нівальдо (Адаменко, 82), Пуди (Галич, 76), Лазорець (Лига, 84), Сміт (Грищенко, 74) — «Лівий Берег» — Рева (Ситников, 46), Іщенко (Терехов, 46), Курко (Євтиков, 46), Соколов (Фатєєв, 46), Воронін (Нестеренко, 46), Орловський (Співаков, 46), Запорожан (Пирогов, 46), Стрижак (Фальковський, 46), Ковбаса, Пінчук (Морозенко, 46), Чичиков (Меладзе, 46).

Фінал Меморіалу Олега Макарова відбудеться у середу, 2 лютого. За звання переможця турніру наша команда сперечатиметься з мирівською «Дружбою». Гра пройде у критому манежі НТБ «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі, а її початок – 13:30.