В півфіналі зіграємо з «Лівим берегом»

В чвертьфіналі Меморіалу Олега Макарова команда Дениса Хомутова переграла «Олімпію» з Савинців у серії післяматчевих пенальті

Неділя, 30 січня, видалась днем чвертьфіналів на престижному зимовому турнірі. Спортивний клуб «Чайка» свій матч проводив на базі Академії ФК «Колос». Суперником нашої команди була «Олімпія» з Савинців, яка на Меморіалі Макарова представляє Полтавщину.

Гра пройшла за переваги борщагівців. У першому таймі наша команда реалізувала стрімку атаку, яку почав Нівалдо. Отримавши м’яча, Дмитро Пуди (на фото з м’ячем) пробив по воротах і за допомоги невеличкого рикошету шкіряний потрапив у сітку – 1:0. Суперник відігрався у середині другого тайму, реалізувавши стандартне положення. Наприкінці гри Іван Лазарець мав вирішувати гольовий епізод біля воріт «Олімпії», але не влучив з трьох метрів.

Серію післяматчевих пенальті краще виконали борщагівці. Наш воротар Кирило Злотар відбив два пенальті, допомігши польовим гравцям  вирішити долю матчу на користь Спортивного клубу «Чайка».

А вже завтра, 31 січня, відбудуться півфінальні матчі турніру. Наша команда гратиме проти одного з лідерів Другої ліги України – київського «Лівого берега». Гра запланована у критому манежі НТБ «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі. Початок матчу – 12:45