КМ. СК «Чайка» – ФК «Чернігів» – 2:2

В суботу, 12 лютого, на стадіоні СКК «Софіївський» наша команда провела контрольну гру проти представника Другої ліги України ФК «Чернігів»

Гру підопічні Дениса Хомутова розпочали у наступному складі: Злотарь, Бартошук, Шакун, Музиченко, Козлов, Угоала, Нівалдо, Янковський, Пуди, Грищенко, Сміт.

В першому таймі перевага борщагівців була відчутною. Наша команда відзначилася двічі після кутових. Спочатку Дмитро Шакун замкнув навіс від Дмитра Пуди – 1:0, після чого капітан СК «Чайка» Андрій Бартошук забив прямим пострілом з лінії карного майданчику – 2:0.

У другому таймі у складі нашої команди відбудось кілька замін. До того ж місце у воротах зайняв воротар, який перебуває на перегляді. Гості додали в активності і зуміли зрівняти рахунок після мячів Койдана і Макаренка – 2:2. Нарикінці гри борщагівці спробували вирвати перемогу, але не вийшло.

Наступний контрольний матч наша команда зіграє у суботу, 19 лютого. Суперником Спортивного клубу «Чайка» буду один з лідерів Другої ліги України – «Епіцентр» з Дунаївців