Чемпіонат відіграно💪

Вчорашній поєдинок проти Звягеля закінчився дружнім рахунком, який доцільно не задовільнив жодну з команд. Після фінального свистка, рахунок на табло був 2:2.

Швидким голом відкрив рахунок Владислав Кулакевич(2‘), подвоївши кількість своїх забитих за кольори Чайки. З відповіддю не забарилися і господарі поля, на 6 хвилині рахунок зрівняв Юрій Бамболя. Досить нервово боролися обидві команди за наступний забитий м‘яч, почергово домінуючи в грі. В перерву команди пішли з нічиєю. Другий тайм для Чайки розпочався з низки небезпечних штрафних, а вже на 62 хвилині Звягель повів у рахунку з забитого, Артуром Вацишиним, м‘яча. Останнім голом матчу став філігранно забитий м‘яч Олексія Литовченка (70‘). Варто відзначити, що це 12 забитий Олексія в сезоні, що відзначає його в лідерських позиціях, топу найкращих бомбардирів VbetUa Друга💪🔥

Після фінального свистка визначилася верхівка лідерів поточного чемпіонату: чемпіонську позицію заняла бузівська Нива, друге місце і право боротися за прохід в Першу лігу отримав «Хуст», а бронза лишилася за нами. Для нас це перші лідерські відзнаки у ніші професійного футболу, а отже початок покладено, а за ним велика робота! Сезон закінчено, попереду відновлення, відпочинок і здобуття сил на майбутні звершення!

Залишайтеся з нами в мережі і на трибунах, адже все найцікавіше лише розпочинається! 🔥

До перемоги, «Чайка»!
#scchk76