СК ЧАЙКА – Бронзовий призер чемпіонату VBET.UA ДРУГА.

Насичений інтригою, боротьбою до останньої хвилини, видовищний та особливий в умовах воєнного часу, неповторний і водночас історичний та тріумфальний для нашої команди чемпіонат все ж таки завершився.

Надзвичайно цікавою виявилася саме кінцівка чемпіонату, де у останньому турі друга там пʼята команди однаково претендували то на підвищення, то на пониження у турнірній таблиці.

Так, дійсно – це був особливий чемпіонат з повітряними тривогами та сиренами, які збивали і темп гри і тренерську установку, ламаючи всю схему та підготовку на матч.

Кожен матч розпочинався із виконання Державного Гімну України.
Гравці та усі присутні хвилиною мовчання вшановували памʼять героїв, які загинули захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність держави.
Вічна їм памʼять! Вічна їм слава! Слава ЗСУ!

Варто відмітити, що наша команда достойно пройшла свій шлях, завоювавши бронзу національного чемпіонату, створивши для себе історію.

Щиро дякуємо усім тим, хто підтримував нашу команду, надихав та вірив у її історичний успіх.
Особлива подяка духовним наставникам та рушійним силам клубу – сільському голові Кудрику Олесю Тимофійовичу та президенту клубу Нігруці Олександру Петровичу!
Дякуємо адміністративним працівникам, тренерському штабу, справжнім та щирим вболівальникам і звичайно ж творцям історії – гравцям команди – МИ ВАМИ ПО СПРАВЖНЬОМУ ПИШАЄМОСЬ. Не зупиняючись на досягнутому, будемо ставити перед собою нові цілі. Далі буде більше та цікавіше! Наш клуб чекає новий этап підготовки, функціонування та розвитку на професійному рівні.

СК «ЧАЙКА » – ТВОРИМО ІСТОРІЮ РАЗОМ – РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!